Komentari na vest

Čelsijeva "ruža" procvetala na drugoj strani Londona: Ubojiti rafal Konora Galahera počistio Karamele

D

Dexaman

pre gotovo 3 godine

Najjači utisak sa ove utakmice je što su navijači Evertona pevali Rafi "you are just fat spanish waiter"... Očigledno je šta misle o njemu. Ruku na srce, unazadio je Everton...
N

Nemanja021

pre gotovo 3 godine

Čelsi bi napravio vrhunske poteze kada bi raskinuo pozajmicu Saula, prodao Loftus Čika, Barklija pa i Žoržinja. Onda bi imali prostora da vrate sa pozajmice Galagera i kupe nazad Rajsa koji je dete kluba, veliki navijač i Mauntov najbolji prijatelj. Po mom skromnom mišljenju to su najbolji zadnji vezni i najtalentovaniji vezni igrač lige. Uz majstore igre Kantea i Kovačića to je granitni vezni red. Zamislite samo tandem na sredini Rajs, Kante… Da ne govorim da su to još dva akademca i engleska fudbalera (lično ne volim nešto preterano njihove igrače, ali naletela im je sjajna mlada generacija, a i znači imati što više dece kluba i pravih navijača u timu).
p

plavac

pre gotovo 3 godine

neka gusla galager ove sezone tamo,saul je čista pozajmica dečko svetska klasa,nije se snašao druga zemlja drugi jezik,nije strašno to par miliona i što se probalo,a osnovni problem sa deklanom je što gejčester nabija cenu.
G

Gost 17

pre gotovo 3 godine

Galager igra defanzivnije u zadnjih par mečeva, trener mu nije dao ofanzivnu slobodu.
T

TiP

pre gotovo 3 godine

Decko je novi Dzerard momak jaci igrac od Maunta pritom dopadljiv neki lik nije nadobudan i kurcevit kao Lampardov sin Maunt… Celzi ima 19. Igraca u PL sto je izbacio Kobam najjaca akademija na planeti, niko ne stanca talente kao Celzi.
R

Royalist

pre gotovo 3 godine

Jesi siguran ovo za Maunta posto je lik osvojio LS kidao Liverpul, Real, City ... ovde pricamo takodje o jakom potencijalu i igracu ali da je bolji ???
a

akademija

pre gotovo 3 godine

najjace akademija a kupljeno 10 od 11 igraca koji su osvojili ls? ajde pali