Benjamin Šeško (Foto: ©Reuters)
Benjamin Šeško (Foto: ©Reuters)

Čelsi planira još jednu "krađu", nameračio se na Junajtedovu metu

Vreme čitanja: 2min | sre. 03.08.22. | 19:17

Londonski klub pregovarao sa agentom Benjamina Šeška

Prethodni mesec bio je težak za Čelsi na fudbalskoj pijaci. Jesu na Stamford Bridž stigli Rahim Sterling i Kalidu Kulibali, ali je plan bio da se igrački kadar obogati još većim brojem fudbalera. Međutim, koga god da su poželeli u Londonu, završio bi u drugom klubu. Tako im je Bajern preoteo Matijsa de Lihta, a Barselona Rafinju i potom Žila Kundea…

I Čelsi je rešio da primeni istu metodu do kraja prelaznog roka! Prvo se umešao u priču oko višenedeljne želje Mančester Sitija Marka Kukurelje i vrlo je blizu dogovora sa Brajtonom, da bi potom pravo niotkuda preoteo Barseloni i Milanu Karnija Čukvuemeku – zvanično je postigao dogovor sa Aston Vilom – a sada je na rešen da pomrsi račune i Mančester Junajtedu.

Izabrane vesti

Kako javlja Fabricio Romano, čelnici londonskog kluba su prethodne nedelje imali sastanak sa Elvinom Basanovićem, agentom Benjamina Šeška, talentovanog napadača Salcburga. Junajted je za sada navodno u prednosti, njegovi emisari već su nekoliko puta sastančili sa pomenutim Basanovićem, ali Romano napominje da je još jedan neimenovani klub – spekuliše se PSŽ ili Njukasl – u trci za 19-godišnjeg slovenačkog vunderkinda.

Kako bilo, naredni dani biće ključni za Šeškovu budućnost. U Salcburgu bi ga najradije zadržali još godinu dana, jer su svesni da bi cena mogla da mu poraste višestruko, ali će sve na kraju zavisiti od odluke igrača.

Poznato je da Čelsi želi da oformi novu napadačku liniju za narednu sezonu. Nakon što je Interu pozajmio Romelua Lukakua, sada radi na odlasku Tima Vernera, te će mu biti potreban još jedan napadač uz Kaija Haverca, jer ni sudbina Armanda Broje koji privlači pažnju velikog broja klubova sa Ostrva i dalje nije razjašnjena. Samo pitanje je da li je Šeško dorastao premijerligaškim izazovima.


tagovi

Benjamin ŠeškoČelsiLetnji prelazni rok 2022Mančester Junajted

Obaveštavaj me

Čelsi
Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara