Komentari na vest

Čelsi od prodaje zaradio 250.000.000, ali već spiskao 140.000.000: Iz Rena stiže papreno skup tinejdžer

Marko Pavlovic

pre oko 1 godinu

Odlična, ali odlična politika Čelzija. Biće ovo baš dobar tim. E sad trener koji treba da sve to da uklopi mi je velika nepoznanica, a od njega sad najviše zavisi. Doveli su skoro sve što mu treba, još možda Vlahović i to je to, e sad OGLU da te vidimo od čega si napravljen
Г

Гост1111

pre oko 1 godinu

Челсију баш фали овакав играч. Осигурач, а физички јак да преоре терен. Ово им је нови Матић, можда чак и бољи од њега. Коначно Челси добија трансфер политику и престаје да купује играче напамет.
K

Kosta11

pre oko 1 godinu

Niska postava celsija,treba jedan visok,sa ovakvim transferima ne mogu da omase,mlad je uvek mogu da ga prodaju bar za 20 miliona,a ako se pokaze onda skautima svaka cast.
0

035

pre oko 1 godinu

MALO (VISE) GUSTO SE CELZIJU PISE SA OVAKO LOSE ODRADJENIM PRELAZNIM ROKOM.
N

Nemanja021

pre oko 1 godinu

Čelsi je nepoznanica, ali ne bih ih vec osudio na propast. Santos, Kasadei, Čukvuemeka, Matsen, Ugočukvu, Gusto, Kolvil su mladi momci sa ozbiljnim potencijalom gde su neki vec dokazani (Kolvil, Gusto). Nkunku, Fernandez, Mudrik, Kaisedo koje ce doci gotovo sigurno, Silva, Džejms, Čilvel, Sterling, Džekson koji deluje kao ozbiljna klasa, Kepa, Fofana se povredio, bice tu pred kraj i igracina je, to je ozbiljna ekipa samo su neiskusni i ne znam kako ce kliknuti ali definitivno nisu za otpisivanje.
K

Kekek3

pre oko 1 godinu

Sve sve ali Kepa je rupcaga teska fali mu 10 cm da bi bio dobar golman i ppozicioniranje mu je lose, dobar je u igri nogom a ni refleks mu nije los ali dzaba kad je kratak tu Celzi mora da nadje resenje pod hitno, ispali su glupi sto su prodali Mendija bez obzira sto slabije igra nogom