Komentari na vest

Čelsi = Kol Palmer! Mogla bi ovo da bude krađa veka

D

Drvo

pre oko 2 sata

Ne razumem. Zarađuje lik ogromne pare i i dalje ga šiša baba.
s

salesman999

pre oko 3 sata

malo lici na Rodica
B

Beroven86758493

pre oko 4 sata

Velika je glupost dati prednost Fodenu i pustiti Palmera. Palmer je ubjedljiov najbolji engleski igrač. Foden mu nije do koljena.

Bojan Urosevic

pre oko 4 sata

Loša procena Gvardiole
I

Ibrahima Gueye

pre oko 4 sata

Velika greška Sitija. Mogli su imati savršenu zamenu za KDB, a njega su mogli prodati Arapima...
I

Ibrahima Gueye

pre oko 4 sata

Velika greška Sitija. Mogli su imati savršenu zamenu za KDB, a njega su mogli prodati Arapima...
N

Nebitan10

pre oko 5 sati

Cold Palmer ☠️ Ima meku nogu kao predsednikovo obecanje, fantastican igrac
A

Antonioo

pre oko 5 sati

Sanco i Palmer rasturaju, Nkunku dzekpot sa klupe, Felix, Neto, Madueke svi mogu uvek da uskoce da prelome mec, Dzekson il je Kejn il je Broja, znc il osigra za 10 il za 1, bice bolji, Celsiju fali startna 9-ka, centralni vezni i dva stopera da sustignu Siti.... Sobzirom koliko para imaju, sledece leto ocekujem Celsi da bude nivo Sitija Lpoola i Arsenala lagano...
И

И

pre oko 5 sati

Igrač stare škole i starog kova, kao da gledam nekog majstora od pre 20-30 godina. Zato i dominira.
R

RedMan11

pre oko 6 sati

Momak je kompletno EP presedeo na klupi, a bolji je za klasu od Fodena, koji van sistema igre Mančester Sitija nije isti igrač. A realno tu je bila i mogućnost da se Belingem spusti na 8 umesto Meinoa, a Palmer igra 10. U svakom slučaju, momak je presedeo EP na klupi Fodenu i Meinou. Smešno.
@

@red

pre oko 4 sata

Koje li si ti EP onda gledao?
p

poty

pre oko 6 sati

Ma Palmer je genijalac! Em sto ima fudbal u malom prstu, nego ima muda da trazi loptu, da sutne, da uputi pas. Sve ono sto recimo Mudrik nema. Jackson odlicno krece iza linije odbrane, ali se vratio na fabricka podesavanja svojim promasajima, nije on klasicna 9ka sa instinktom ubice. Sancho je fudbalercina, sa kojom lakocom dribla. Navija za Celsi, ali fali zrelosti u odbrani. Sanchez na klupu malo, Colwil da se sabere i da nikad vise ne ponovi ovakvu partiju.
l

liolol

pre oko 6 sati

stvarno dobar igrac ali odbrana im toliko losa da je to neverica. Sancez posebna prica

The KING sa Sportske

pre oko 5 sati

Nije odbrna toliko losa nego brajton igra savrsrno presing ni Siti ovoliko nije pritiskao…
4

46

pre oko 6 sati

Džekson je mogao da postigne par golova, a Palmer bar 3 asistencije. Neverovatno je da čovek ima vanserijsko kretanje bez lopte, brzinu, visinu, snagu, a da u samoj završnici pravi potez više ili neprecizno šutne, mora da smiri tu glavu ili će Nkunku da ga pošalje na klupu u nekom trenutku. Sve u svemu, osim ovog golmana u pokušaju koji ne zna gde je levo, svi su odigrali dobro. Samo da održe malo kontinuitet i top4 je realan cilj.
Y

Yip

pre oko 6 sati

Brate mili kad skontam koliko je moj život jadan, kockam, citam vijesti i pisem komentare.
M

Maestro

pre oko 6 sati

Napred su lepo poslozili ekipu ali pozadi im fale golman i barem jedan stoper,eventualno i bek dobar.Nece moci stalno da daju po 4 gola pa da dobijaju,cim budu davali jedan ili dva bice u problemu zbog odbrane...
O

Ok

pre oko 6 sati

Da je situacija kao u Romanovoj eri Celsi bi okruzio Palmera igracima i bio konkurent za titulu ovako Liga Evrope max.Odbrana im je uzasna,vezni osrednji
L

Lik

pre oko 3 sata

Razumiješ se u fudbal kao magarac u stoni tenis
H

Hazard

pre oko 6 sati

Kakav igrac, neverovatno. Ajde sto je dao 4 gola, nego je komotno mogao da ima i toliko asistencija da se Dzekson nije ispromasivao. Kako decko igra, danas je 3-4 puta sa svoje polovine izbacio kompletnu odbranu Brajtona i napravio saigracu stopostotnu sansu. Neverovatno je sa kojom lakocom igra, primi loptu, digne glavu, i vec izbaci nekog u prostor, nema da drnda loptu bespotrebno do besvesti, gubi vreme sa driblanjem i slicno. Prava ona stara desetka kakvih vise nema.

goranc333@gmail.com

pre oko 6 sati

All, znate, nije on za prvi tim Engleske, pošto, znate, Foden je najbolji igrač Premijer lige. Pa da l' čovek da se smeje ili plače 😂😂😂😂😂
H

Haxer

pre oko 6 sati

Jedan od redjih mladih engleskih fudbalera koji nisi precenjen, decko kida kako igra..Raduje me i Sancho sto igra sve bolje i bolje...
N

Nemanja021

pre oko 6 sati

Sančez ima momente kada čuda brani, ali on je dobra alternativa, mora da se da šansa Jorgensenu, jer ovakve greške koštaju ekipu. Madueke je imao bljesak protiv Vulvsa, medjutim on definitivno nema kvalitet za prvih 11, Nkunku mora da igra, pa i Neto pre nego Madueke. Takodje, mislim da nedostaje jedan iskusniji štoper, uz nadolazeće Paeza i Estevaa to će biti jako ozbiljna ekipa. Takodje Džekson je neko ko nisam siguran da li opravdava poziciju startne devetke, ali treba mu davati šansu.
D

DidierDrogba11

pre oko 6 sati

Kakav igrač, šta je ovo, a širina klupe tek... jedino je Sanchez kritičan, šta je ono ljudi moji, pa naš Petrović je Bufon za njega. Ni onaj Jorgensen ništa bolji nije.

The KING sa Sportske

pre oko 6 sati

Momak ce biti najveci engleski veznjak svih vremena, dve asistencije mu je Dzekson ukrao u drugom poluvremenu svojim promasajima. Bez sumnje vec sad najbolji igrac PL. Gvardiola bi mogao da dozivi sudbinu da ga vise prozivaju za Palmera nego da pricaju o njegovim titulama sa Sitijem.
N

NavijacPLA

pre oko 6 sati

Kakav madjionicar! 🪄🥶