Komentari na vest

Čelsi istovario 64.000.000 evra za novo brazilsko čudo od deteta!

F

Ffp

pre 1 dan

Financijsko fair play se ne odnosi na Chelsea...samo kupuju i kupuju
B

Boracho

pre 3 dana

Ovaj Estevão je bolji od Endricka. Dosta podseća na one nekadašnje brazilske fudbalere.
C

Cupakabra

pre 3 dana

Kladim se da nisi gledao ni jednu utakmicu. Endrik je fizicki superiorniji, ima bolji pas i fudbalsku inteligenciju, bolju zavrsnicu. Tehnicki su na istom nivou, ali Endrik je kompletniji igrac. Estevao je na nivou na kom je Rodrigo bio u tim godinama.
W

Wtf

pre 3 dana

Ako bude frke oko fin fer pleja izbacit ce everton nema veze..m
S

SilvioB.

pre 3 dana

Imaju 32 igrača pod ugovorom u trenutnom timu, plus pozajmljene igrače i omladince, od kojih su svaki imali najmanje jedan nastup za Čelsi. U prvom timu je ukupno 56 igrača.
v

vlada1951

pre 3 dana

budale... daju 64 miliona za ovog anonimusa iz Brazila a mogli su za 2-3 miliona da kupe Cvetkovića
G

Gost83

pre 3 dana

Ovi nisu čisti u glavi, imaju igraca da sastave 3 ili 4 odlične momcadi, ovde svaki trener koji dodje ima da se pogubi čovek, ne zna gde da se okrene od toliko igraca...i 'ćelavi blefer' Gvardiola bi se pogubio garant!
И

И

pre 3 dana

Istina živa, u ovim uslovima je nemoguće raditi kako treba jer je 20 igrača nezadovoljno. Gvardiola sad ima 26 igrača u timu, prošlu je odigrao sa 23. Redovno koristi možda 16, ostali kako kad. On nikada ne nagomilava, nego insistira na vrhunskih startnih 11 i vrhunskih 5-6 rezervi. Zato ko god mu udje sa klupe ne opada kvalitet, ali zato su svi u ritmu i igraju.
l

laker

pre 3 dana

u sto jaka kinta, jaka egzibicija