Borko Duronjić letos protiv crno-belih
Borko Duronjić letos protiv crno-belih

Senta na nogama, neporaženi TSC spreman za Partizan: Biće lepa utakmica...

Vreme čitanja: 2min | čet. 20.02.20. | 14:46

„Ne odstupamo od našeg stila“, uverava Filip Arsenijević pred subotnji okršaj sa Partizanom

Biće spektakl u Senti. U grad sa severa države stiže osvajač kupa. Na papiru, debitant u elitnom rangu dočekuje velikana, ali u praksi TSC i te kako ima čemu da se nada u subotnjem susretu sa Partizanom.

Po više osnova. Za početak, sastav Zoltana Saba je letos odoleo u Humskoj (1:1) i pokazao da može da se nosi sa favoritom.
Očekujemo dobru i zanimljivu utakmicu. Partizan je odlično otvorio prolećni deo sezone pobedom nad Radnikom (3:0), dok smo mi osvojili bod u Inđiji. Iako su gosti favoriti, sa dosta samopouzdanja ulazimo u utakmicu za koju sam siguran da će biti lepa za gledanje“, pojasnio je šef stručnog štaba ekipe iz Bačke Topole, koja zbog nedovršenih radova na svom stadionu kao domaćin igra u Senti.

Izabrane vesti

I dobro joj ide, jer je u deset utakmica Superlige ostvarila šest pobeda i četiri remija.
Gajimo veliko poštovanje prema Partizanu, znamo da je pred nama težak zadatak. Ne odstupamo od našeg načina igre bez obzira koliko je protivnik jak. Podsećam, jesenas smo u Beogradu pokazali da možemo da pariramo crno-belima. Radujemo se što posle dužeg vremena igramo pred domaćim navijačima, očekujemo odličnu atmosferu, verujemo da ćemo publiku obradovati dobrom igrom i novim bodovima“, dodao je Filip Arsenijević, krilni vezista TSC-a.

Domaćin je na petoj poziciji prvenstvene tabele, deset bodova iza Parnog valjka, ali sa Vladimirom Silađijem i Nenadom Lukićem, autorima zbirno 20 golova u dosadašnjem 21 kolu.
Neće nam biti lako, ali se nadamo da ćemo igrati pred krcatim tribinama, pred velikim brojem navijača čija podrška nam dosta znači u pokušaju da ostvarimo što bolji rezultat“, zaključio je Dejan Milićević, strelac šest golova u dosadašnjem toku sezone.

(FOTO: Star sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara