Čavrić bira Zvezdu pre Majorke! Minimalna cena je 1.500.000 evra!

Vreme čitanja: 2min | pet. 30.08.19. | 08:00

Postoji još jedna prepreka

Leta 2016. godine Aleksandar Čavrić je zajedno sa ispisnikom Urošom Đurđevićem bio sa obe noge u Crvenoj zvezdi. Transferi su stopirani u poslednji čas. Pričalo se o dolasku krilnog fudbalera i pre 12 meseci, ali ni taj napad srpskog šampiona nije prošao. Sada je došao red na novi pokušaj...

Posle ulaska u Ligu šampiona Crvena zvezda namerava da angažuje još jedno krilo kako bi, posle dolaska, Matea Garsije dodatno ubrzala igru. Ako Ričmond Boaći u finišu prelaznog roka ne promeni sredinu, jasno je da će sportski sektor kluba sa Marakane biti ograničen na fudbalere sa srpskim pasošem. A u takvoj konkurenciji Aleksandar Čavrić je prvi i jedini pik.

Izabrane vesti

Momak iz Zrenjanina, pod ugovorom sa Slovanom iz Bratislave, i dalje je daleko od Ljutice Bogdana. Ali danas bi mogla da se podigne magla neizvesnosti. Pored Crvene zvezde za usluge Aleksandra Čavrića je zainteresovan i novi španski prvoligaš Majorka, koji je ovog leta angažovao Aleksandra Sedlara i Igora Zlatanovića iz Radnika iz Surdulice. Prema saznanjima MOZZART Sporta Čavrić bi više voleo da se sa crveno-belima okuša u Ligi šampiona, ali...

Prolaz Slovana iz Bratislave u Ligu Evrope, posle dvomeča sa solunskim PAOK-om, realno je pokvario planove zainteresovanim klubovima. Da je slovački šampion ispao i ostao bez Liga Evrope, morao bi da smanji troškove... Ovako, tvrd pregovarač kakav je gazda Slovana, jedan od najpoznatijih slovačkih biznismena, Ivan Kmotrik može da pokaže svoje pregovaračko umeće... Slovan je za slobodu Aleksandra Čavrića tražio 1.500.00 evra. I teško da će u tom klubu ići ispod te cifre, posebno što je Čavrić u poslednjih nekoliko sezona jedan od najvažnijih igrača kluba. Istina, izgubio je status neprikosnovenog krila posle odluke da zajedno sa ostalim srpskim internacionalcima bojkotuje meč protiv Feronikelija sa Kosova.

Tokom boravka u Slovanu Aleksandar Čavrić je na 100 utakmica postigao 29 golova i upisao 21. asistenciju. Može da igra na obe krilne pozicije, pojedini treneri su ga u mlađim kategorijama koristili kao špica.

Crvena zvezda će, ako zaista želi da se pojača krilnim igračem, morati brzo da reaguje. Do kraja prelaznog roka ostalo je još tri dana. Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je rekao da u opticaj dolazi samo dolazak još jednog krila i da ne treba očekivati buran finiš prelaznog roka. Mada ima onih koji smatraju da je to zavaravanje tragova i da će poslednja 24 sata biti veoma burna. Kao i prošlog leta kada je stigao Marko Marin.


Pogledajte i novu epizodu serije Ekipizza..

 


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara