Komentari na vest

Ćavi je bio veliki igrač, ali (još) nije veliki trener: Bajern nema ništa lično protiv Barse, samo strast ka slavlju

Č

ČekiDzoni

pre preko 1 godinu

Ima da ih Bajern nakanta !! Barsa može samo Seltu da pobedi ove ostale moze da sanja . Raspali se ko puslica . Mora tu još jedno 300 miliona da se ulozi nego je problem sto sve prodadose sta li će sad PARKING ISPRED STADIONA ! Ne pomaže njima ni 100 Mesija da se vrate !
s

sad111

pre preko 1 godinu

Nije tebi nimalo lako ako ti jedini uspeh sto mrzis barsu onda nisi na dobrom putu

Katalonija

pre preko 1 godinu

Ako se Jong bude u timu igraće ozbiljnu tekmu, Ako Buskets bude u timu neće, vrlo jednostavno.
X

XD

pre preko 1 godinu

"Dečko nije normalan u onom šuškavcu". :DDDDDDDDD
G

Goster

pre preko 1 godinu

Xavija napadaju kao Enrikea sjetitee se kako je bilo na početku te u svadji sa mesijem te nejmarom dobio ga Real sosijedad htjeli da ga maknu on na kraju tripletu uzeo a da se ni oznojili nisu,daleko je sadašnja Barsa od tog kvaliteta ali potencijal ima i treba ga graditi izgubili su dvije godine sa rumenkom koji je htio da igra sa tri stopera i dva Ving beka od po 35 godina...Vremena je trebalo svima Realu sa identičnim sastavom 2,3 godine od odlaska Ronalda polako ljudi,kad se nije znalo sta sa loptom isla je Mesiju u noge i on je odlučivao njega vise nema sad jos da odu Buskets,Pike,Alba i ti mladi igrači ce imati vise prostora i prava na gresku jer sad im ovi veterani grijese umjesto njih.Ne zaboravite rijesili su se Umtitija,Grizmana,Kutinja,Lenglea,to je ozbiljan poduhvat ne zbog kvaliteta igraca nego zbog toga sto su preplaceni,uz ove veterane kad odu to je skoro cijeli tim od 20 igraca za koliko godinu,godinu ipo dana ne gradi se kuca od krova nego od temelja
4

46

pre preko 1 godinu

Pitam se da li bi Ronald Kuman imao ovako loše rezultate sa ovim timom a on je imao 20 puta gori sastav na raspolaganju.
G

Gost99

pre preko 1 godinu

On da je imao ovaj budzet on bi nakamarao tim s Holandjanima
V

Vinegar

pre preko 1 godinu

Cavi je samo uspeo da dovede Barsu do toga da igra lep fudbal, jer je pre njega tu bio onaj smotani rumenko. Da je ovaj Cavi nasledio cak i Valverdea, da ne pricamo o Enrikeu ili ne daj Boze Gvardioli, dobio bi otkaz posle El Klasika. Jeste da Barsa ne prima golove u ligi tek tako, ali protiv svih iole ozbiljnih ekipa su busni samo tako. Inter, Real, Bajern, prosle sezone isto tako, cak i jedan Ajntraht kad ih je otvorio mogao im je dati kolko su hteli. Mislim kad je tebi pojacanje Garsija i Alonso koji kao bek igra lose defanzivno, a sad igra i stopera... Beljerin kao nama Nedovic, dosao da bude povredjen kod kuce, a ne u inostranstvu.

Katalonija

pre preko 1 godinu

Protiv Bajerna su bili bolji tim, protiv Intera i Reala su igrali bez dva najbolja štopera. Arauho i Kunde mogu protiv Vinisijusa, Roberto definitivno ne.
C

Coan01

pre preko 1 godinu

Objasnio brat sve
W

WanBi

pre preko 1 godinu

Katalonija - Kunde je igrao protiv Reala. Inter takođe nije imao Lukakua u toj utakmici. Nema potrebe da se izvlače na Arauha. Tako može i Junajted da kaže da bi se borio za titulu da Varan nije često povređen. Smešno.