Komentari na vest

Carević u Famalikau, Vojvodini 800.000 evra i procenti

P

ProfiMakerSquad

pre 28 dana

Pozdrav predlog za Zbiljketa, dovedi Ohija za napadaca i Marka Mladenovica za deset GK: ROSIC LB: Barros CB:Sichenje CB:Korac RB:Mihai Butean CDM:Njegos Petrovic CDM:Slobodan Medojevic AM:Marko Mladenovic LW:Zady Sery ST:Ohi Omoijuanfo RW:Bamidele
h

hooLimans

pre 28 dana

hvala Bogu da igra malo roske
ђ

ђорђе

pre 28 dana

Пошто је у међувремену продат и Јеличић у Данску - коме такође велико хвала и пуно успеха у даљој каријери - а никог не могу да купе, остаје нада да ће Гат или Кабел послати неког у Вошу на каљење. Ваљда ће хтети да дођу.
н

нс бој

pre 29 dana

Одличан посао за све.Добре паре смо добили за голмана,имамо спремну замену,а и Царевић има могућност да напредује даље јер је Фамаљикао добар клуб. Царевић је одлично бранио код нас,стварно одличан приступ,понашање и ја му желим све најбоље у даљој каријери.
I

Ipak

pre 29 dana

Dobre pare za prosečnog golmana. Da je naučio na vreme da bolje izlazi na centaršut i degažira tj igra nogom obzirom da je odličan linija igrao bi posle Barselone u neko španskom prvoligaškim klubu. Al i Portugalija je odlična što je dokazao i bivši igrač Vojvodine Topić koji je ponajbolji igrač Falmalika a nije dobio poziv pixija iako je bolji od raznoraznih u vezi
D

Diksi BEND

pre 29 dana

Rasprodaj sve; odoše naša deca, poklanjamo Zvezdi juniore, dovodimo neke anonimuse, ispadamo od nekog Maribora u evropi - divna perspektiva. Vrhunska uprava.
G

Gost emisije

pre 29 dana

Srećno! Na instagram profilu fkvojvodina kaže marketing stručnjak na golu će ga zamenuti Rosić, dakle on, stučnjak, zna da je to Rosić a ne Gočmanac, mi ovde to možemo da pišemo on to ne sme... Predsednik kluba je marketing stručnjak pa kakav je on takvi su i oninkoji to pišu..
A

Archie

pre 29 dana

Rosić je već zamenio Carevića na prošloj utakmici, a Rosić je zimus i doveden kao zamena za Carevića.
u

usman garuba

pre 29 dana

A plata ce mu pretpostavljam biti najvise 100 hiljada evra neto, dakle mesecno oko 8.400 evra, sto moze da dogura radnik u inostranstvu sa radnim vremenom 8 casova, pon-pet, a ovde koliko zrtvovanja i izlaganja tela fizickom naporu i riziku, otisao u najmanje platezno jaku ligu, slabe su plate tamo u odnosu na ostale lige u Evropi i u odnosu na kvalitet igraca, to nasi trebaju da koriste pa da dovode igrace otuda.
N

News

pre 29 dana

Gde moze radnik da zaradi 100k evra godisnje? Doktor da ali obican Radnik jedino ako ima 3 posla
?

??

pre 29 dana

Koji radnik moze u inostranstvu da ima platu 8500e za 8h? Ti druze zivis u nekoj iluziji. Dobijes 3000-4000e i da pevas. Zavisi dal si vozac, baustelac, it strucnjak, sta god, al tesko ces vise da zaradis. Jedino ako si neki doktor odlican, pa mozda njih toliko placaju, mada sumnjam i u to
B

BuhreguLoju

pre 29 dana

Fin transfer🤔

Napad na isteku

pre 29 dana

Car je vrlo čudan golman. Odbrani skoro pa nemoguće, a onda propliva ili ispuca loptu protivniku u noge ili u aut... Sve u svemu, srećno Care iovde su ti vrata uvek otvorena, čuvaj nam Topa❤️
M

Micabp

pre 29 dana

Hvala bogu da je otisao.Trebao je da povede i Bandovica .
M

Maribor ne zaboravljam

pre 29 dana

E moj Vukane, e moj Velickovicu. Dzabe sve.
B

Bojan1991

pre 29 dana

Jel stize napadac, jel se zna nesto?
0

0211

pre 29 dana

Tata ucinio sinu zelju. Teski krimosi.
O

Orao

pre 29 dana

Ti sve znas... Decko ne mora nista da radi do kraja zivota, ali juri svoju pricu.
S

Saša_PFC

pre 29 dana

Što se tiče transfera u Srbiji su svi bolje prosli osim C.Zvezde.Neverovatan je podatak sa C.Zvezda prodaje igrače ispod cene ili prosečne trzisne vrednosti a kupuje za mnogo vece pare.Koliko sam primetio jedini je klub koji tako nesto radi a onda ode u Norvesku i tamo se pretvori u pepeljugu.
g

gosa38

pre 29 dana

dal je tata ucinio zelju ili ne,totalno nebitno...decko je dobar golman...videcemo kako ce se tamo snaci
v

vlxxx

pre 29 dana

mirko topic tu, trebao da bude u reprezentaciju, najbolja srpska 6
?

??

pre 29 dana

Solidan golman, solidan transfer. Da poradi na nekim manama moze da bude dobar. Sto se vose tice, moje misljenje da olako prodaju igrace za male pare. Ne gledajuci samo carevica nego generalno
A

Astoria

pre 29 dana

Apsolutno tačno. Zukić, najbolji igrač, im je otišao za kikiriki. Nesposobna uprava, u svakom smislu. Vojvodina zaslužuje mnogo bolje.
N

Nenad1246

pre 29 dana

Otišli su za onoliko koliko je neko bio spreman da plati. I ja mislim da moj stari punto vredi 100 000 evra al mi daju 50 evra.
?

??

pre 29 dana

Nenade poredjenje ti je na njivou 10ogodisnjaka
N

Nenad1246

pre 29 dana

Možda ali je tačno. Džaba što ti misliš da ga prodaš za 5 miliona kad je jedina ponuda milion recimo.
S

Sega89

pre 29 dana

Rosić za klasu bolji golman od Carevića…