Čarapani najavljuju prvu pobedu u sezoni: Neće biti lako uzimati bodove iz Kruševca

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.07.22. | 14:26

Trener Napretka, Dušan Đorđević i kapiten, Dejan Kerkez, uvereni da će njihov tim izgledati sve bolje

Postavio je Napredak igru na Karađorđu tako da pre svega želi da sačuva svoju mrežu, ali i iz takve taktike Bojan Čečarić je najpre gađao prečku, a Miloš Džugurdić ni nju posle šuta sa bele tačke. Bez obzira na ofanzivnu Vojvodinu, nije četa Dušana Đorđevića dozvolila puno zrelih šansi domaćima, a najbolju Veljko Simić je pretvorio u pogodak, par minuta nakon što je tim iz Kruševca promenio formaciju. Od Napretka se za meč protiv Voždovca očekuje potpuno drugačiji stil.

Izabrane vesti

"Imali smo još jednu nedelju da sagledamo nedostatke, naravno, da utvrdimo ono dobro što smo radili i da iz dana u dan budemo bolji. Verujemo da će uz sigurniju igru doći i rezultat, koji bi u ovom trenutku mnogo značio svima - i igračima, i stručnom štabu, klubu, gradu i navijačima. Pobeda leči rane sa premijere i nas tera da izgledamo sve bliže onom kakvi želimo da budemo", rekao je na konferenciji za medije, pred prvo domaćinstvo Napretka u novoj sezoni, Dušan Đorđević.

Novinare je zanimalo hoće li poslednje pojačanje biti spremno za megdan protiv Voždovca, na šta je trener Kruševljana odgovorio da se Petar Mićin tek uklapa u ekipu, ali da svakako ulazi u konkurenciju za sastav u nedelju.

Nedelja

20.00: (2,45) Napredak (3,20) Voždovac (3,00)

Priliku da se pred kamerama prvi put predstavi kao kapiten Napretka, imao je iskusni štoper, Dejan Kerkez:

"Potrebno je da ponovimo dobre stvari iz meča protiv Vojvodine, a tu pre svega mislim na pristup i odgovornost, ali i ispravimo one loše, koje smo dobro analizirali. Voždovac ima mladu, brzu ekipu, ali mi moramo da pokažemo da se bodovi iz Kruševca neće lako uzimati", kazao je štoper.

Utakmica drugog kola Mozzart Bet Superlige, između Napretka i Voždovca, na programu je u nedelju od 20h pod Bagdalom.



tagovi

Napredak KruševacDušan ĐorđevićDejan KerkezMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara