Komentari na vest

Čalhanoglu se titulom osvetio Milanu, Lautaro u suzama ispisao istoriju

I

Internazionale

pre 11 dana

Najbolja i jedina Seria A.
V

Voždovac

pre 11 dana

Veliki sam simpatizer Milana, ali treba biti pošten i priznati dominaciju Intera ove sezone. Portali će uglavnom pisati o Interu, zato evo par rečenica o Milanu. - Prosečna starost tima Milana se ove sezone kretala između 25 i 26, dok je Interova skoro 29 godina. - Pioli je sa relativno neiskusnim timom u 2024. ubedljivo drugi u Seriji A, doživevši svega 2 ligaška poraza i 2 teška u Evropi. - Na žalost, upravi teže padaju porazi od Rome i Intera, pa će crveni kartoni i nedisciplina igrača Milana na kraju derbija samo potpisati Piolijev otkaz. Zaključak je da ovaj tim ima perspektivu i da će ih promena trenera vratiti korak unazad.
H

Hajde bre koja crna

pre 11 dana

Dobra ekipa i perspektivna? Liga u kojoj se ne zna ko pije ko plaća. Napoli od šampiona do 7-8 mesta i to bez prodaja igrača. Italijanska liga je kao ženski tenis, a Milan je smešan.
@

@stgo80

pre 10 dana

@Vozdovac kako dva ligaska poraya majstore kad ih milan ima 6? ti izgleda poraze racunas samo od intera, tu su zaista 2/2 :DDDDDDDDD
U

UPDP

pre 10 dana

Lepo je covek napisao, dva poraza u prvenstvu u 2024.
G

Gosti

pre 11 dana

Posle cetiri godine podrske i strpljenja navijaca Milana, uprkos cesto bednim igrama i tome sto je nevidljiv bio u bitnim utakmicama i nekonstntan, on ih izda prelaskom u inter ZA DZABE, pritom izjavi kako ne vidi nista lose u tome, i da je siguran da ga navijaci Milana jos vole i sad im se sveti? Sta je trebalo da urade, da mu skandiraju?
I

Inter

pre 10 dana

Gosti@ Naravno da je svaki prelazak iz jednog u drugog velikog rivala svakako razocaravajuci za onu stranu odakle igrac odlazi, i mozemo reci da to nekako nije u redu od strane tog igraca. Navijaci Milana i ne trebaju da mu oproste, ocekuje se da ga vredjaju, da mu zvizde, ali njega su vredjali i njegovi bivsi saigraci, sto je bas neumesno. Valjda igraci, kao javne licnosti treba da daju primer svojim ponasanjem, a ne da jos vise povecavaju nezadovoljstvo i mrznju.
J

Juventino10

pre 10 dana

To sto si napisao je jedna velika laz! On je otjeran iz milana! Nikad on ne bi prešao!!!
T

TD

pre 10 dana

Ko je oteran, sta lupetas ti? Otisao je u Inter za jako malu razliku u plati (isto kao i mali tiram letos), za saku dolara.