Muke Nikole Krstovića: Počeo sam da izmišljam vežbe

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.04.20. | 17:33

“Mnogo vremena provodim igrajući Soni”, poručio mladi napadač Crvene zvezde

Momak rođen 2000. godine koji je prošle zime pojačao redove Crvene zvezde, Nikola Krstović vreme u karantinu provodi sa porodicom u rodnoj Crnoj Gori gde vredno trenira za nastavak sezone. Zvezdinom napadaču, koji se nalazi na pozajmici u Grafičaru nedostaju jedino saigrači.
“Vreme provodim uglavnom kod kuće. Već tri nedelje traje izolacija i ja se toga potpuno pridržavam. Imam veliko dvorište, tako da mi je to veliki plus, mogu da odradim neke vežbe koje ne mogu u kući, prošetam malo. Na početku sam morao da budem 14 dana u izolaciji, jer sam se vratio iz Beograda, to sam maksimalno ispoštovao”, rekao je Krstović za klupski sajt.

On je objasnio kako igledaju treninzi u izolaciji.
“Dobio sam plan treninga koji podrazumeva neke uobičajane vežbe i naravno trčanje. Imam par terena u blizini koje koristim kako bih trčao i maksimalno bio spreman. Takođe, trudim se da budem što više u treningu, izmišljam i neke dodatne vežbe kako bi bio što spremniji. Mnogo mi pomaže i što imam veliko dvorište, a najviše volim da napolju treniram i onda mi to lako pada”.

Izabrane vesti

Krstović je otkrio i ko mu najviše pomaže u kući, kao i kako provodi slobodno vreme.
“Tu su majka i sestra koje mi najviše pomažu. Na početku su i one bile u obaveznoj izolaciji. Sestra mi je mnogo nedostajala tako da mi je drago što i s njom provodim vreme. Pomno prati svaki moj trening, ponekad „okačim“ video na Instagram  kako vežbamo zajedno, tako da se trudim da mi bude zanimljivo. Naravno, majka nam sprema zdravu hranu i to mi najviše pomaže i baš volim da jedem njenu hranu. Svaki dan provoditi u kući nije tako lako, ali proći će brzo. Vreme provodim igrajući „Soni plejstejšn“ po ceo dan. To mi je glavna zanimacija, uz neke igrice na telefonu, pored dva sata treninga to je nešto što radim”.

(Foto: crvenazvezdafk.com, Nikola Mitić)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara