Sardar Azmun (©Reuters)
Sardar Azmun (©Reuters)

Ćabi Alonso suspendovao Azmuna

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.07.24. | 01:35

Napadaču iz Irana odbrojani dani u Bajeru

Sezona na pozajmici u Romi nije pomogla Sardaru Azmunu da ubedi Ćabija Alonsa da zaslužuje minute u Bajeru iz Leverkuzena. Štaviše, iako ima ugovor na još tri godine, čini se da su 29-godišnjem napadaču iz Irana dani u redovima nemačkog šampiona odbrojani. Doduše, sam je doprineo tome.

Azmun je, pod izgovorom da se ne oseća dobro, propustio prvi trening priprema za predstojeću sezonu, a nemački mediji navode i da je prethodno na okupljanje tima došao fizički zapušten. Sve to doprinelo je da ga trener suspenduje, pa će narednih dana trenirati odvojeno od ekipe.

Izabrane vesti

Verovatno je bivši napadač Zenita i sam svestan da ga u Leverkuzenu ne čeka svetla budućnost, te pokušava da ubrza raskid saradnje, međutim, pitanje je ima li gde da ode. Roma je imala opciju da ga otkupi ovog leta za 12.000.000 evra, ali tri gola i četiri asistencije u 29 nastupa nisu ubedili Danijelea De Rosija da traži tako nešto od čelnika kluba.

Nemački mediji su pisali da bi Sevilja mogla da angažuje Sardara Azmuna, ali samo na pozajmicu, a pominju se i klubovi iz Saudijske Arabije i Katara.

Bajer je pre dve i po godine za Azmunov transfer platio Zenitu 2.500.000 evra, pa s obzirom na njegov trenutni status u klubu, ne treba očekivati da će Farmaceuti zatezati na obeštećenju.


tagovi

Bajer LeverkuzenĆabi AlonsoSardar Azmun

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara