Komentari na vest

Bura u Bajernu pred Real: Povređena je moja trenerska čast, ne mogu da progutam to...

T

Tuhelov bot™

pre 14 dana

Svaka čast Tuhelu što je za godinu ipo uspeo da stabilizuje posrnulog giganta. Nije naišao na razumevanje uprave i sada će da ide u Mančester. Svaka čast Tomasu još jednom.
D

DDF

pre 14 dana

Prelazni rok sa novim trenerom i novim pojacanjima,pokazace nam sta mozemo ocekivati i sta ce moci da pruzi Bajern sledece sezone...iskreno ne ocekujem nista posebno"novo"naspram ove sezone
г

гост 1312

pre 15 dana

Узео титуле у Француској и Немачкој, узео ЛШ, суперкуп и светску титулу за Челзијем, неке купове са Дортмундом, ПСЖ-ом… Ја мислим да сумто резултати за похвалу. Сад ће гомила да се накачи са е и ја бих са тим екипама узео титуле коментарима, али ви нисте у прилици да водите ни Бабушница јунајтед, тако да сте небитни потпуно!
r

rea

pre 15 dana

Ostaće zapamćeno i to da je uspeo i da IZGUBI TITULE U FRANCUSKOJ I NEMAČKOJ gde je bukvalno nemoguće neuzeti titule sa PSŽom i Bajernom, te je uspeo da ne bude u TOP4 u Engleskoj sa Čelsijem koji tada nije bio kanta kao danas.
P

Pep

pre 15 dana

Glavni problem Bayerna je što su nakon Gvardiole koji je bio trener 3 godine doveli Ancelotija i oterali ga posle godinu ipo! Zatim doveli Kovača i oterali ga posle godinu ipo. Zatim doveli Flika i oterali ga posle godinu ipo, pa Nagelsmana i oterali posle godinu ipo i sad Tuhela oterali posle godinu ipo. Glavni problem Bayerna nisu treneri nego uprava koja krivi trenere a uprava radi užasan posao. Bayern nema kontinuitet da neki trener ostane dugi niz godina na klupu kao nekada Hajkens! Nema ništa od Bayerna ni ove sezone a sledeće tek nema ništa! Zato i nije hteo da dodje Alonso!
D

Doks

pre 14 dana

Auu.. kakvi zaključci! Mora da neku ozbiljnu ekipu treniraš, kad znaš kakav će biti Bajern sledeće sezone.
S

Svrca

pre 14 dana

Ne lupaj i nemoj da pricas nesto sto ne znas!? Flika niko nije oterao iz Bayerna vec je dobio poziv da bude selektor reprezentacije Nemacke! A to se ne odbija, tako da je Flik sam otisao, nije najuren, otpusten itd.
0

01

pre 15 dana

Tuhel protiv Reala treba sve klince da izvede i da ih Real uništi i da ovoj matoroj drtini začepi usta o mladim nadama, a svakako ide na kraju sezone. Potpuno nepoštovanje uako sam i sam protiv Tuhela ali bi im zapržio čorbu malo
r

rea

pre 15 dana

Jeste, to tako ide - igrači i uprava bi se sigurno složili da zbog trenerske sujete Bajern ispadne iz LŠ. Nije to Football manager, druže, pa da stvari tako funkcionišu, postave se u klubu znaju par sati pre početka utakmice, pa se iste prijavljuju u UEFA, a to sigurno ne radi Tuhel, već klupska administracija koja, duboko verujem, zna ko su juniori, a ko seniori Bajerna, pa bi blagovremeno obavestili sportski sektor kluba o namerama trenera i isti bi dobio otkaz istog momenta i plus bi protiv njega bila pokrenuta tužba zbog pokušaja nameštanja utakmice LŠ koju ne bi vodio samo Bajern, već i sama UEFA.
S

Srbija 1999

pre 15 dana

Ti si trener ali malo sutra neznalice.
B

Brankoni84

pre 15 dana

Tuhel je iznenađen i uvređen.😂

Vixtra

pre 15 dana

Je l' ovo Tuhel ima botove na Mozzart-u ili mi se samo čini? 🤣🤣🤣
S

Support Tuchel

pre 15 dana

Dokazao se g. Tuchel kada je trebalo a to pokazuje trofej UEFA Champions League najbolji trener današnjice koji će i sa Bajernom čak uzeti titulu i tako začepiti usta svim kritičarima za sva vremena
U

Uzeo je ove godine

pre 15 dana

Bundesligu hahaha Za malo
A

Alo i

pre 14 dana

Idi na Bajernovom portal, i tamo ga brani. Smaraš.
S

Support Tuchel

pre 15 dana

Svi koji vole g. Thomas Tuchel LIKE!!!
S

Support Tuchel

pre 15 dana

Uz vas smo Mr. Tuchel uvek i zauvek! A vreme će pokazati ko je bio PRAVI
V

Vidi

pre 14 dana

Support, da odeš ti malo, kod čika doce. Na svaku vest o Tuhelu, pišrš kao lud i braniš ga. To treba da radiš na Bajernovom portalu.
C

Cm Punk 2

pre 14 dana

@Vidi Lik troluje, nema pametnija posla.
P

Pep

pre 15 dana

Kao prvo jedino lošija liga šampiona je bila 2021 kad je Chelsea uzeo titulu. Ne znam sta ce Tuhel uraditi u finišu Lige Šampiona ali da sam na njegovom mestu napravio bi najgoru taktiku kako bi Bayern izgubio 9-2. I onda bi odma otisao kući posle tog rasula.
S

Stranac1

pre 15 dana

Ja ne znam sta bi Bayernu . Oterali Salihamedzica i Kahna. Oni su kao bili glavni krivci. Sad drze trenera kojeg bas boli ona stvar za ekipu. Totalno nelogicno majke mi moje. Uopste mi nisu jasni. Pravo je cudno i to sto pored silnih povredjenih igraca oni covece igraju polufinale Lige Sampiona. Zamislite ma kraju da osvoje hahahahahahah
O

Objektivac

pre 15 dana

Urusava se imperija aka drzavni projekt zvani Bayern. I onda su prije par godina, kad je Klopp sa Dortmundom uzeo dvije titule, na isti preslikan nacin pokusali da ga dovedu kao sad Alonsa. Gotze - Wirtz, ista prica, ista matrica i nacin politike. Sto se tice igrackog kadra, Davies je davno glavom van kluba i tu je Tuchel najmanje kriv, Musiala je tehnicki prepotkovan igrac ali nema slifa za 10-ku, nema osjecaj kada se treba oslobiti lopte i cinjenicno stanje je da Bayern nema kvalitet kao prethodnih godina. Na to dodati umisljenje i nedodirljive njemacke zvjezdice Neura, Kimmicha, Goretzku, Sanea.. Svabama se lose pise ako im na Evropskom prvenstvu glavnu rijec budu vodili igraci Bayerna.
u

ugo etike

pre 15 dana

ne lupetaj
N

Nemačka

pre 15 dana

je uvek najviše uspeha imala dok je kostur tima bio Bayernov,tako da ti to ne pije vodu!

ZetaReticuli

pre 14 dana

Sve se slažem osim da su Kimih i Gorecka umišljene zvezdice. Preozbiljni karakterni igrači kakvih mnogo više treba Bajernu (ili bilo kom drugom klubu)
Č

Čika Dača

pre 14 dana

Uh, kakva nepodnošljiva lakoća proseravanja!
E

Elekserou

pre 15 dana

Jeste, baš će do usatog a Real im je na putu. Nema od toga nista, Real je umnogome bolji, trenutno
M

Madridista

pre 15 dana

Pa i nije baš. A i dueli Reala i Bajerna su uvijek bili neizvjesni do samog kraja, mozda cak i ode na produzetke jer su izjednacene ekipe. A i Bajern je podigao formu dosta poslednje 2,3 nedelje