Bura oko VAR-a, Flores kivan na sudije, Poketino priznaje: Nije sjajno

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.10.19. | 19:28

Totenhem još pokušava da pronađe izlaz iz krize

Nova utakmica i novo razočaranje za navijače. Totenhem je protiv fenjeraša Premijer lige imao idealnu priliku da se vrati na pobednički kolosek, ali je podbacio i tek zahvaljujući srećnom golu Delea Alija u 86. minutu izbegao poraz od Votforda. A i taj gol, smatra trener Stršljenova Kike Sančes Flores, ide na dušu sudije Krisa Kavanoa, koji je po opštem utisku goste oštetio i time što ni uz asistenciju VAR tehnologije nije svirao jedanaesterac u 38. minutu posle prekršaja Jana Vertongena nad Đerarom Deuloefuom.
Nema ničeg lošeg u tome što mislim da je sudijska odluka bila loša. Sve ste mogli da vidite. Apsolutno sam uveren da je to bio penal“.

Kao što je i kod Alijevog gola uveren da mu je prethodio prekršaj Harija Kejna nad Votfordovim igračem sa brojem 27 na leđima, Kristijanom Kabaseleom.
Faul! Odgurnuo ga je sa obe ruke, ali to je samo moje mišljenje. Mislim da im za to ni VAR nije bio potreban“, kategorički će Flores.

Izabrane vesti

Poketino priznaje da njegova ekipa ne blista u poslednje vreme.
Igra nije bila sjajna, ali uvek je teško kad primiš gol u tako raznim fazama meča. Teško je. Atmosfera nije onakva kakva želiš. Nije bila najbolja i onda nije lako. Ali taj gol (za 1:1, prim.aut) je prvi korak ka ponovnoj izgradnji samopouzdanja. Baš pre neki dan me je prijatelj podsetio da za pet godina koliko sam ovde nikada nismo dobili takav šamar kao onih 2:7 (protiv Bajerna u Ligi šampiona). To je nešto sasvim novo i za igrače i za nas. Bajern nam je samopouzdanje zakucao za patos“, iskren je Argentinac.

Kaže i ponosan zbog reakcije ekipe u drugom poluvremenu, iako je i tada Votford imao nekoliko izuzetnih šansi da zatvori utakmicu.
Prvo poluvreme je bilo baš loše, ali moram da kažem da sam ponosan kako smo se borili u drugom poluvremenu. Preuzimali smo rizik, Son je uneo dobru energiju, ekipa nije odustajala. Na kraju smo zasluženo nagrađeni. Sad idemo korak po korak. Ovo su fudbalski problemi, a mi smo fudbalski ljudi. Pronaći ćemo rešenje“.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara