Nije zabranjeno sanjati: Inter kreće po Mesija! Čovek koji je doveo Ronalda najavio čudne stvari na kraju godine

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.04.20. | 11:08

Masimo Morati otkriva ideju Nerazura

Prva reakcija biće „šta vi pišete“. Druga „ovaj je izlapeo“. Treća „mislili smo da ste ozbiljni“, ali... Da je „neko tamo“ izjavio kako postoji mogućnost da Lionel Mesi pređe u Inter verovatno bismo ignorisali vest. No, kad je saopšti Masimo Morati onda je vredna notiranja.

Upravo je bivši čelnik Narazura u etar poslao ohrabrujuće reči navijačima, navodeći na zaključak da bi najbolji igrač sveta mogao da pređe u Milano i zaigra za tim Antonija Kontea. Ne sad, naravno, teško i na leto, ali na kraju naredne sezone možda će odjeknuti bomba snažnija od one kad je Kristijano Ronaldo Madrid zamenio Torinom.

Izabrane vesti

Argentincu u junu 2021. ističe ugovor sa Barselonom i to je karta na koju će čelnici Intera pokušati da odigraju, da iskoriste vakuum u pregovorima oko nastavka saradnje i „ćape“ simbol Katalonaca.
„Uopšte nije zabranjeno sanjati taj san. Možda čak nije bilo zabranjeno i pre ove nesreće. Mesi ulazi u poslednju godinu ugovora i sigurno će biti pokušaja da ga dovedemo. Ne znam da li ova situacija oko virusa nešto menja, ali mi se čini da ćemo videti čudne stvari krajem godine“, najavio je Morati, od 1995. do 2013. predsednik Intera.

U tom mandatu potrošio je oko 1.500.000.000 evra svog novca i ako neko zna kako se dovodi najbolji igrač sveta, pa još iz Barselone, onda je to baš Morati. Bilo je leto 1997. kad je Brazilac Luis Nazario da Lima poznatiji kao Ronaldo sleteo na „Meacu“.

Zašto onda ne bi i Mesi?

Pogotovo ako se zna da Leo mesecima nije u dobrim odnosima sa čelnicima kluba. Trzavice su počele po odlaskiu bivšeg trenera Ernestea Valverdea kad je direktor Erik Abidal optužio pojedince da su „bušili“ trenera, čemu se Argentinac usprotivio. Nastavilo se „bot aferom“ kad je otkriveno da su pojedinci, govorilo se po nalogu kluba, blatili igrače, a branili upravu posle lanjske eliminacije od Liverpula u Ligi šampiona, da bi kulminiralo nedavnim obraćanjem javnosti kako bi fudbaleri svakako pristali na rezanje plata dok traje pandemija virusa COVID-19, te da nije potrebno da ih čelnici pritiskaju.

Mesi je očiledno ljut na Upravu i zato njegova obnova saradnje sa Barselonom tapka u mestu. Ranije se pominjalo da bi situaciju, eventualno, mogli da iskoriste Mančester Siti ili Pari Sen Žermen, ali to je bilo još pre nekoliko godina. Sad se odjednom javlja Inter. Možda u svetlu činjenice da mu baš Katalonci traže napadača, Lautara Martineza, pa pokušavaju da spreče posao. Ko će ga znati...
Dobar je Lautaro momak, vodi računa o karijeri, ali moramo da vidimo da li je možda deo operacije koja bi podrazumevala dovođenje bitnijih igrača, kakav je Mesi“, dopunio je Masimo Morati.

(FOTO: AFP)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara