Komentari na vest

Buongiorno Italia: Ko komanduje u Rimu? Navijači Intera protiv kineskih vlasnika

F

Fulvio Bernardini

pre oko 2 godine

Cim se pojaca jedna od Rimskih ekipa i druga odma odrijesi kesu... Smatram da smo mi bolje odradili prelazni rok je smo za 7 milki doveli 4 igraca od kojih je Svilar najtanji ali je mlad pa cemo vidjeti sta moze...I Lazio je napravio finu ekipu i bice zanimljivo vidjeti kako ce izgledati ove sezone, samo sto je njima veliki problem to sto im je stadio poluprazan na skoro svakom mecu, mada se to moze jako brzo promijeniti i onda je to druga pjesma... Sve u svemu mislim da ce rimske ekipe pomrsiti nekome konce ove sezone.
S

SS Lazio

pre oko 2 godine

Prilicno tendenciozan tekst. Prvo, ovo je bio fenomenalan prelazni rok. Lotito je dao rec Sariju i ispunio je svoje obecanje, cak i vise od toga. Popunjene su sve linije veoma kvalitetnim igracima dok rezervisti su vise nego kvalitetni. Navijaci su prezadovoljni novim akvizicijama. Sari je prezadovoljan. Stariji igraci su odusevljeni novim igracima dok atmosfera u klubu je fenomenalna. Luis Alberto, igrac koji je prosle sezone pravio velike probleme (i inace veoma problematicnog stava) je medju najdisciplinovanijim. Igraci koji su najvise napredovali tokom pripremnog perioda u Dolomitama: Toma Basic i Luka Romero. Stavise, "merkato" jos nije zavrsen. Lacio mora da se rastosilja velikog broja igraca: Joni, Durmisi, Fares (sva trojica levi bekovi???!!!!), Acerbi, Eskalante, Djavan Anderson, Moro, Kijin, itd. Treba resiti i pitanje Kamenovica posto je prekobrojan. Postoji velika verovatnoca da do kraja nedelje dodju i slobodni igraci Matias Vecino (izricita zelja Sarija) i Marcelo. Da dobro ste citali taj Marcelo. Ukoliko se prodaje Luis Alberto, onda Ivan Ilic dolazi kao njegova zamena. Takodje, veoma blizu je i Ivan Provedel, koji treba da deli minute sa Luis Masimianom, novim portugalskim golmanom. Dakle, navijaci Lacija su prezadovoljni ovim prelaznim rokom. Normalno je da navijace Lacija i rome vodi slogan: da komsiji crkne krava, medjutim mislim da je Lacio mnogo jaci od Rome cak i dolaskom Dibale u redovima komsija.

lazar.pavlovic.roma@gmail.com

pre oko 2 godine

Ne znam kako si došao do zaključka da je lacio jači od Rome... I to još mnogo jači. Imaćete kvalitetniju odbranu sa Romanjolijem u odnosu na prošlu sezonu, mi još uvek tu nismo investirali. Nećemo valjda upoređivati Vajnalduma i Vesina? Dibala je priča za sebe. Veliki je uspeh što ste (za sada) zadržali Sergeja, ali i mi smo Abrahama i Zaniola. Murinjo je bolji od Sarija u svakom segmentu, a i brojke prodatih sezonskih karate govore same za sebe. Marselo vam neće doći... možda Mertens zato što mi idemo na Belotija.
G

Gost1927

pre oko 2 godine

FORZA ROMA!!! Idemo u Nove Pobede na celu sa Posebnim!!!
S

Sms

pre oko 2 godine

Lacio je napravio solidnu ekipu mladost I iskustva videcemo mogu mozda I do top4
Y

Yoda

pre oko 2 godine

Najjaci su ovi navijaci Intera koji su nabedjeni bili da su Bremer i Dybala njihovi igraci, i kada su odabrali druge klubove promenili pricu kako su nedostojni kluba kakav je Inter, da su jaci nego ikad blabla...sve strucnjak do strucnjaka, drzite se PES-a i FM...
I

Inzaghi

pre oko 2 godine

Romi želim još jedno evropsko finale i da uzmu od Napolija mesto broj 4. Dosta od jednog rosonera.
U

UltSd

pre oko 2 godine

Kako mogu uzeti Napoliju cetvrto kada su ovi prethodno prvenstvo zavrsili na trecem mestu?
S

Stefan Milosevicc

pre oko 2 godine

Svuda se pise juve prodao delihta za 80m a ono za 67 i 10m kroz bonuse znaci ni sa bonusima nije 80m a platili ga 85m i previse novca su mu dali za platu sa njim su svakako u minusu. A Inter je sigurno jaci sa Skrinarom nego sa Bremerom i jaci je sa Lukakuom nego sa Dibalom. Jer su to provereni igraci koji su vec osvojili skudeto sa interom a kad bi dosli ovi novi dok se oni uklope u formaciju koju forsira Inzagi to bi trajalo dugo
r

roni

pre oko 2 godine

murinjo je za ovaj isti sastav izjavio da nema pobednicki mentalitet i kako se onda prica o skudetu ili top 4?da nece mozda matic da resava utakmice?skim dibala da igra?barkli gedes i pulisic i tek onda imaju cemu da se nadaju.
G

Gost112358

pre oko 2 godine

Guedes/Zaha, Vajnaldum i stoper (ako dolazi Beloti)