Komentari na vest

Buongiorno Italia: Dolazi vreme rasprodaje

Т

Тијаго Мота :)

pre 29 dana

Калулу ће играти десног бека у Јувентусу, Данило неће доживотно да остане. Калулу је брз и има добар центар шут, офанзивне карактеристике готово и да нема, дефанзива солидан али је млад има 24 тако да ће га Јувентус откупити без проблема следеће сезоне. ФОРЦА ЈУВЕ 🤍🖤🤍🖤
Z

Zaza Paculia

pre 29 dana

I da dodju Kopmejners, Gonzales, Sanco (nema sanse) to je opet previse i tanko i kratko! Pobedili jesu prvo kolo, i bice dobri sve dok ne krene LS, a onda krecu i povrede i umor, kartoni, sistem rotacije... Slazem se da je trebalo napraviti presek, ali mislim da je realnije bilo iz dva prelazna roka. Inter, Atalanta i Milan, su po meni u prve tri ekipe, kako god to zvucalo, za Italijanske standarde, Atalanta ima ozbiljnu dubinu, i ako ostane Lukman, bez problema mogu da dobiju sve ekipe.
r

redmi

pre 29 dana

Nikad ne potcenjuj Juve. Ok?
B

Brankoni84

pre 29 dana

Trebao je Juventus da dovede Grinvuda iz Mančestera za poziciju igrača desnog krila.
L

LOTITO

pre 29 dana

Juve je imao dosta slabiji tim prošle godine i bio ispred Atalanta i par bodova iza Milana. Sa ovim pojačanjima možda imaju i najkvalitetniji roster u Italiji. Ne znam zašto ljudi smatraju Atalantu za nekakvog favorita. Provincijska ekipa, koja će pobjediti u gostima Milana, a kod kuće naredno kolo izgubiti od Berine.
N

NR

pre 29 dana

Ne idi Paolo ostani jos godinu dana!
P

Paolo Dybala

pre 29 dana

Zena me smara da idemo u Arabiju a ja necu.
S

SilvioB.

pre 29 dana

Ako se pogleda broj i kvalitet igrača i iskustvo stručnog štaba, Atalanta ima potencijal da osvoji barem kup Itaije, a ima šanse i za Seriju A. Sve zavisi od njih. Zajedno sa Interom imaju po dva kvalitetna tima. Juventus igra dobro, ali mu i dalje nedostaju igrači na nekoliko pozicija. Milan ima perspektivnu ekipu, ali je pitanje da li će izdržati tempo. Mnogo je promena u Laciju, Bolonji i Fiorentini i ostaje da se vidi kako će se stvari odvijati. Iako Roma ima dobre igrače, nema ih dovoljno za rotaciju i očekujem plasman na ili iznad šestog mesta. De Rosi je nedokazan kao trener i prošle sezone je pokazao da je taktički nezreo. Nije tempirao formu tima, pravio neprikladne i neblagovremene zamene na mnogim utakmicama, podržava stvaranje klanova među igračima itd. Mislim da De Rosi neće završiti sezonu na Rominoj klupi.
A

A ja

pre 29 dana

Antonio Konte: "PRAVDA ZA NAPOLI!":-D
B

Budimo realni

pre 29 dana

Da Atalanta ima dva (i to kvalitetna) tima, bas i nema.
S

SilvioB.

pre 29 dana

Ne mogu svi igrači biti istog kvaliteta, ali imaju dovoljno fudbalera za rotaciju (28). Povrede i odlazak Kopmajnersa su izazov, ali mislim da mogu da ih prevaziđu. Realno, za kup Italije i Seriju A (na primer: utakmice sa Lečeom, Udinezeom, Kaljarijem, Empolijem, Đenovom, Veronom, Torinom prošle sezone su igrali sa rezervama i dobijali većinu mečeva, a ne bi trebalo da imaju problema sa Parmom, Komo i Venecija, u ovoj sezoni). Jedina stvar koja bi mogla biti ograničenje ove sezone je to što većina timova zna šta da očekuje od Atalante, napadačkog fudbala, tako da će se verovatno braniti od početka.
U

UPDP

pre 29 dana

Brate, svaki klub u Italiji ima dovoljno igraca za rotaciju, pitanje je samo kakva je ta rotacija tj. koliko kvalitetna. Atalanta ima jaku konkurenciju na sredini i u napadu, u odbrani i ne bas toliko kvalitetnu.
T

TD

pre 29 dana

Emersona Rojala, ne Emerson Majorala.