Komentari na vest

Buongiorno Italia: Dibala umesto Totiju, uzeo broj Matiću

I

I

pre gotovo 2 godine

Da bi bio onaj stari, samo treba da povrati onu hitrinu koju je imao, postao je mnogo spor, a u najboljim je godinama. Samo malo odricanja i rada na tome i eto njega opet.
L

Ljubanjac

pre gotovo 2 godine

Gile na aparatima. Jako teško vreme za fanove Intera. Tonali isprskao po Interu kad je potpisao za Milan. Čalhanogluova rezerva Rade Krunić podigao teofej skudeta, Dibala odjavio Inter i potpisao za Romu. Milan uzeo titulu a i sledeću će, jedino Juve je konkurencija. Inter u najboljem slučaju treći. Da nije Juve eksperimentisao sa Pirlom na treneru, još bi interovci sanjali one trofeje sa Murinjom jer je njihova titula pre dve godine samo splet jako čudnih okolnosti. U svakom slučaju, Tonali objasnio Bareli ko je tata. Veliki pozdrav.
J

JVPS

pre gotovo 2 godine

Roma ima trofej od prošle sezone, solidan tim i dobrog trenera koliko god ga ljudi mrzeli. Mislim da imaju dobru hemiju u timu i samopouzdanje osvajanjem Evropskog trofeja.
D

DekiSun

pre gotovo 2 godine

Dečko, ne igra broj nego….

ST8

pre gotovo 2 godine

Interova ponuda za Bremera je 30 miliona uz 3 miliona kroz bonuse plus Casadei.Po Interu to je vrednost transfera izmedu 40 I 45 miliona.Po toj logici Inter Casadeia vrednuje izmedu 7 I 12 milio na.Sto je ogromna cifra za momka koji ima 19 godina(uskoro puni 20) I nema seniorskog meca. Zanjuci Urbana Kaira kako je tvrd pregovarac tesko ce im ovo proci.
G

Goran984

pre gotovo 2 godine

Ja kao navijac Juventusa sam zahvalan Dybali i zao mi je sto nije ostao duze,okolnosti su bile takve kakve jesu... Ali sam i srecan ako bude bio onaj pravi Dybala iz mladjih dana...kao i izborom kluba. U Romi ce ga docekati kao veliku zvezdu i to je zasluzio...
I

Internazionale Milan

pre gotovo 2 godine

Bas ga briga zagarantovana mu je borba za 5 mesto...hahahah...kakva neznalica

MILAN1989

pre gotovo 2 godine

Gile, jesi dobro?
p

plavac

pre gotovo 2 godine

profesionalni ležač po bolnicama