Komentari na vest

Buongiorno Italia: Čalhanoglu u nevoljama zbog kriminalnih veza i navijača

A

Aleksandar 87

pre oko 2 sata

Inter i kriminal u istoj rečenici,ma jel moguće.....najveći kancer italijanskog fudbala .....izgurali kalčopili da Juventus bude kažnjen a non stop su u fazonu držte lopova.... kineska plastika.....
L

LNS

pre oko 2 sata

Ako su oni kancer (a daleko od toga da su cvecke i sveci, cisto da se razumemo), sta ste onda vi? Sve bolesti ovog sveta.

gajo krusica

pre oko 1 sat

Hahaha, kaže navijač kluba koji je izbačen u drugu ligu, i tu prestaje svaka priča o Juventusu kao velikom klubu. I prošle sezone su vas spasili izbacivanja pa vam samo bodove uzeli, hahahah, ko o čemu ku..a o poštenju...
т

то што је играо

pre oko 3 sata

против звезде није доказ да је криминалац...
V

Voždovac

pre oko 5 sati

Za Federika i Beloka zna cela Italija, od navijača do fudbalera. Da ne pominjem da su "poznati" u navijačkim krugovima i van Italije. Priča Čalhanoglua je besmislena na nivou da npr. igrač Partizana nema pojma ko je Belivuk.
Z

Zoii

pre 19 minuta

Pa evo npr ti,a ni dopisnik iz Rima nemate pojma i ako tako zelite da se predstavite. Nije Marko Federiko vec Ferdiko (lako moze da se proveri). Druga stvar koja je besmislena i dokaz gluposti jje to sto policija nije radila svoj posao, a sada zeli da kaznjava jer je imao neko kontakt sa nekim. Marko Ferdiko je bio na celu CN69 glavne navijacke grupe, covek koji je bio na svakom stadionu u Italiji i van gde je Inter igrao. Uvek na ogradi visi ili u prvom redu. Isto tako je i sa Lukom Luciem koji je na celu CS sa kojim se znaju igraci Milana. Policija je trebala da uradi svoj posao, ako su kriminalci da budu hapseni, a ne pustis ga 10 godina da radi sta hoce i sada se setis da treba nekog da hapsis. Ti ljudi su uvek blizu igraca bas kao i svuda po svetu, ni jedan igrac ne zeli da se zamera. Ako traze dresove i karte to im obezbedis(a traze svi) autograme i moguce je novac. Pre nekoliko godina je otkriveno da Ndrangeta upravlja prodajom karata u Juventusu, nakon skandala skoro celu sezonu je deo tribine gde su stajali ti "prodavci" ostao prazan i niko nije smeo da ga popuni.