Komentari na vest

Bukarijev naslednik u crveno-belom: Nazvali su me Puma jer sam veoma brz

m

molim?

pre 15 dana

Dobrodošao, sve ostalo, videćemo u toku sezone.
I

Iste

pre 15 dana

Priče smo slušali i za Bukarija,taj da valja ostao bi u francuskoj, ne bi ga gent prodao, itd, itd. Ali znalci sa tastature sve znaju, stručnjaci su to veliki, pogotovo su veliki kad u sezoni promene mišljenje, pa upravo tog kog su pljuvali, dižu u nebesa.
Z

Zvlat BG@ZvezdaBatajnica

pre 15 dana

@ZvezdaBatajnica – menadžerska agencija preko koje je došao fudbalski predator Puma je “I.P. Logistics”, vlasništvo Ivice Pavlovića, fudbalskog menadžera inače ekskluzivca, preko kojeg radi Zvezdan Terzić! Interesantno, i Terzić i I. Pavlović imaju jednu zajednčku osobinu, bili su dugo gonjeni od pravosudnih organa Srbije! Ko zna zbog čega?!
D

Dejooo

pre 15 dana

Sta treba tebe da pitamo koga cemo dovesti u tim.Nadji danas igraca bez menadjera.Nepostoji.
Z

ZvezdaBatajnica

pre 15 dana

Hvala na odgovoru. Koja je to mafija brate moj. Koliko se krade iz naše Zvezde, mislim da većina navijača nije ni svesna. Mi bi trebali da tražimo da svi ugovori i plate u Zvezdi budu 100% dostupni onlajn na sajtu i da možemo da proverimo kad želimo. Neko skoro reče da zvanično čistačica u Zvezdi ima 3000 evra platu hahah...ludilo
Р

Рокосовски

pre 15 dana

@Dejooo Не постоји, као твоја граматика.
I

Iz sljivika

pre 15 dana

Igrač u najboljim godinama, ako je tačno da pokriva kompletnu desnu stranu to je sjajno jer će za razliku od Bukarija igrati i odbranu. Ono što brine je GDE je bio takav igrač i zašto ga ni jefan ozbiljniji klub nije uzeo predhodnih godina? Čak i N'Diaj ima kvalitetniju listu klubova iza sebe.
K

Kkllj

pre 15 dana

Zan Karnicnik novi desni bek Zvezde.
S

SRAMOTA!!!

pre 15 dana

Ovaj je lom bre, kakv promasaj u najavi !!!
G

Grobar81

pre 15 dana

Samo nastavi Terzo ovako !!! Donesi jos 2 3 ovakvog kvaliteta i plati sto vise !!!! Hahahaha
M

Marko0185

pre 15 dana

Lopovi doneli nam fiću obecali mercedes !!! Lopovi !!
I

I ja sam

pre 15 dana

I ja sam mislio da je prevara na osnovu onog highlightsa. Ipak kad sam pogledao dodatne klipove sa svim potezima deluje mi dosta bolje (ukucajte samo PUMA VS BENFICA, ima i protiv Porta i ostalih timova). Odlican je kada smo podredjeni i treba da prebacimo teziste igre, ima i dribling i snagu i brzinu. Fali mu malo tehnike i brzeg razmisljanja, ali sve u svemu meni se svideo.
I

Iz sljivika

pre 15 dana

Nadajmo se da je doveden da bude back-up pravom pojačanju na toj poziciji.
L

Lazaros

pre 15 dana

Један у низу од великих и квалитетних трансфера као што су Мотика, Фалко да не набрајам даље пошто смо на њих пукли 5 милки што за плате, што за откуп уговора. А има их још доста,прича се наставља изгледа са Пумом!! Дај Боже да грешим али....
A

A ko

pre 15 dana

Koji klub ne gresi? Oni bez limita poput PSGa i Reala grese, a nece gresiti Zvezda? Opustite se ljudi, sta vam je pa gledate samo negativno u svemu.
K

KostaX

pre 15 dana

Zbog ovog nenormalnog pljuvanja želeo bih da ovaj dečko razvaljuje!
L

Lakrdija

pre 15 dana

Ovo da postaneš šampion u Srbiji,to ti je završeno, verovatno imaš u ugovoru da ti je klub dao čvrste garancije da će biti tako sve dok si ovde,jel mandat traje još minimum četiri godine,ali ti sad hoćeš malo da dramiš... Šaljiv si pumice....
L

Lakrdijaš

pre 15 dana

A posle četiri godine još četiri pa makar Papa Vatikanac vladao!
T

Tegusigalpa

pre 15 dana

Drugi Van La Para u najavi. Jos jedna Terzina kombinacije na stetu kluba. Covek od 26 godina bez krstene sezone Ili polusezone sa istorijom teskih povreda. Niko nije toliko lud niti glup ali tal je ipak vazniji od rezultata kluba.
N

Nihad Mujagic

pre 15 dana

Vidim smeju se Pumi ovde navijaci jsd kluba koji spinuju protiv njega sa laznih 'zvezdaskih' profila,a eno u klub im dosao zemljak Nihad Mujagic iz turske i potpisao ugovor na 3 god...a to se cuti, ne smeju to da spomenu u opste! 🤣
G

Gost123456789

pre 15 dana

Koliko vidim, izraziti je levak i više igra kao levo nego desno krilo. Ne deluje mi kao baš extra brz igrač za evropske standarde, a nije ni ofanzivno uspešan. Sa druge strane - za razliku od Bukarija, ovaj se vraća i pomaže odbrani. Ok, dajmo mu šansu ali mi se čini da ovakvih imamo za izvoz a ne možemo da ih prodamo...
7

7god bez titule

pre 15 dana

Ovi svi sto napadaju i pljuju ovog decka a da nogom nije krocio na teren su sve navijaci nogometnig jsd kluba koji titule video nije cak 7 punih godina a LS igrao nije 20 godina,toliko su Providni da je to smesno,sve copy paste poruke i samo vrte u krug!
D

Drvo

pre 15 dana

Puma za kidanje crno belih kokoški.
B

Becejac

pre 15 dana

Dokle god se ne rasčisti savez i država,i dok se ne krene u ulaganje u infrastrukturu,klubove... Nikada mi nista necemo postici nista u Evropi...kako sa klubovima,tako i sa reprezentacijom. Uzmimo npr Madjarsku...do skoro smo ih tukli po 5-6:0 ili 6-7:1....ljudi ulozili u fudbal ogromne pare,i polako pocinje da se vraca...Ni jedan ozbiljniji igrac i da klubovi imaju novca,nece da dodje da igra na oranicama,liga je slaba...znaci...savez ocistiti,postaviti normalne ljude,zabraniti politicarima da budu u bilo kakvim upravnim odborima,uloziti novac u klubove i infrastrukturu i polako krenuti sa podizanjem nivoa fudbala u Srbiji...
O

Ok

pre 15 dana

U pravu si drzava bi morala da sprca zadnji Eur u fudbal. Ne mora narod da zivi van stadiona. Najvaznija ali kazu sporedna stvar na svetu. Pa pravili su stadione koji zvrje prazni. Korist samo za gradjevinsku mafiju. Ja sam vise da se ulozi u skole fudbala u mlade igrace i unapredjenje treninga. To manje kosta od raznoraznih Puma. Samo budala baca pare na desnog beka iz Slovenije a ima Mimovica u rosteru. Ali biznis, menadzeri, mandra. Kad se ima mora se sprcati do poslednjeg eur. Ako Englezi skoce u bunar eto i nas za njima. Najvaznija sporedna stvar na svetu.
G

GeOs

pre 15 dana

Najgori navijaci, teg za klub. Sada svi pljuju, a niko nije odgledao jednom lika. Tako pljuvali i Bukarija. Daj bre ljudi, sacekajte da vidimo na sta lici na terenu.
P

Providno

pre 15 dana

@GeOs.... Brate pa sta ocekyjes kad znas i sam da je limar podelio sendvice,botovi rade punom parom i napadaju sva Zvezdina pojacanja + upravu...Providno!
R

Raša P

pre 15 dana

Više bih voleo nadimak PUMA nego SEVERINA
A

Apoel

pre 15 dana

Opet pljuvanje po ovom liku a niko ga nije ni gledao. Na poslednje 2 utakmice Paname sam video da je najbolji tamo i uopste nije los!!!
J

Jaa

pre 15 dana

Hahahaha.
Z

Zvezdas 065

pre 15 dana

Opet La Para i ostali i deljenje para sa agencojame. Pored toliko priliva novca mi imamo sve losiju ekipu i sve vise para u Terzinom dzepu. Svake godine isto...ovo prvenstvo bih i ja osvojio, a u Evrpi sve vise brukw...nemamo centafora, veznog jos bekova, krila...sve gori nam igraci dolaze.
s

serMudro

pre 15 dana

gde si Želimire Pantiçu, šta ima kako si ? Ajde malo prebaci nadimak na Železnik, Kalčopolista, Mile Led, Banence... ...j.bt kako je strašno kad čovek oreskače kontrole i ne oije lekove...
Z

ZvezdaBatajnica

pre 16 dana

Ko je menadžer ili menadžerska agencija preko koje je došao. Jel sme da se zna?
Z

Zvlat BG

pre 15 dana

https://www.instagram.com/ncapuozzo/ Pitaj ga ko je bio posrednik!
?

??

pre 16 dana

Koliko ova uprava veruje milojevicu kad nece da mu dovedu ni jedno dobro pojacanje. Kad je barak dolazio skidali su mu zvezde s neba i dovodili jaka pojacanja, trosili pare (zato su milojevica i oterali). Sad kad je opet dosao milojevic dovode mu igrace s brda s dola i onda se oslanjaju na njegovu srecu. Njima je zao da trose novac na pojacanja dok je milojevic trener, to je cinjenica. Nece coveku da daju jak tim pa to ti je. Onda ce da ga oteraju i kazu kako su ga prevazisli, da se otvore za neka pojacanja i nekog stranog trenera. Taj nece nista da uradi, onda vracaj ovog milojevica i dovedi mu opet neke levake, ocekuj od njega uspeh i sve tako u krug. Prodje 10,15 godina mi cupkamo u mestu. Borimo se da udjemo u ls, udjemo u ls, ispadnemo odma i onda jovo na novo. Presipanje iz supljeg u prazno. Malo ozbiljnije da se radi u le ili lk mozemo da napravimo odlican rezultat, al nema nista od toga, njima uspeh ulaz u ls. Kao kiksiju odlazak na ep
j

jsd

pre 16 dana

Nikoga netreba da cudi slaba posjeta na Marakani. Pa recite mi koje taj da dolazi da gleda ove. Pa ovaj je 5 puta gori od Kangve. Rastjeramo nasu djecu a onda dovodimo. Kriminal sta drugo reci. Alo novinari sportska javnost ukljucujte se ovo je propast.
R

Radee

pre 15 dana

Koja nasa deca gde su veliki talenti Gavric,Nikolic,Lazetic itd. ako nekog zeznemo da ih uvaljamo za neku kintu uspeli smo sada Mituljikici,Sljivic,Radojevic ni u omladincima ne prave razliku nemojte biti bata djorini svedoci u toj stupidnoj prici o nasoj deci
h

hahahahh

pre 15 dana

ne lupaj, siris propagandu bezveze.
S

Scofield

pre 16 dana

@sta ti decko pricas. A šta bi ti? Tripierr-a, Ruben Dias-a i Carvajal-a možda?
J

Jsjcnd

pre 16 dana

Zvezda će imati lošiji sastav nego prošle sezone. Dovode se igrači koji nemaju dve blage veze preko sumnjivih menadzera. Peru se pare, džepovi sve dublji a gledaoci sve manje zainteresovani za naš fudbal. Bermudski trougao ce biti sledeće sezone crvena zvezda -ofk-imt. Plus senjarci sa graficarem.
X

XD

pre 16 dana

Ej ajde idi mrači negde drugde. Sve vi znate. Ako ti se ne sviđa odabereš lepo neki klub po svojoj volji, pratiš ga i gotovo. Na svaku vest samo mračite i pljujete a pri tom u životu niste vodili kiosk a ne fudbalski klub.
R

Rubikova kocka

pre 16 dana

Onda navijaj za Stakorinu iz Čajniča, Stakorina ale ale ale 😅
K

Kaciga

pre 16 dana

XD BOT ALERT!!!
X

XD

pre 15 dana

Jeste. Ja sam bot. Vi ste svi kao Rade Bogdanović. Samo pljujete sve oko sebe i mislite da ste zbog toga pametni a u životu ništa postigli niste. To je sada popularno, jer to može da radi svaki maloumnik, najlakše je.
e

ej

pre 15 dana

a city-girona? ako nih ne diraju onda gde je problem ?
f

fk ksksm

pre 16 dana

Najgori hajlajt koji sam gledao u skorije vreme ima ovaj momak.
t

tragicno

pre 16 dana

Odbrana, Djiga druga liga francuske, Lekovic druga liga spanije ispao u trecu ligu, Spajic rekolescvent, Stojic igrac koji je u evropi primao ogroman broj golova, Degenek teska povreda, jel ovo odbrana za ligu sampiona?
G

Gostinjo

pre 16 dana

Ulazak u LE prvi put sa Milojem. Borjan (rezerva u Ludogorecu), Stojković tim ispao u 3 ligu, Vujadin došao iz Moldove, Rodić rezerva, itd. Itd. Sa istima ušli u LŠ.
D

Djape45||

pre 15 dana

Nije to baš za poredjenje. Jesu to bili momci koji možda nisu imali ne znam kakav kvalitet, ali oni nisu samo navijali za Zvezdu nego su živeli za Zvezdu i davali 150% svaki meč.
B

Birokrata

pre 16 dana

Jos uvek nismo doveli nijedno pojacanje, sve neki levaci..s kim oni misle da igraju LS ili LE stvarno tragikomedija.
g

gost u kost

pre 16 dana

Vas trojica zgubidana 30 komentara ovde. Bravo momci na produktivnosti (gluposti)
n

nista novo

pre 16 dana

Odbrana, Djiga druga liga francuske, Lekovic druga liga spanije ispao u trecu ligu, Spajic rekolescvent, Stojic igrac koji je u evropi primao ogroman broj golova, Degenek teska povreda, jel ovo odbrana za ligu sampiona?
A

Ajde bre....

pre 16 dana

....druže jedan isti komentar 28x baš si naporan....
G

Goust

pre 16 dana

Pokazi se ti na terenu, mnogi su se hvalili kad su dolazili pa nista nisu pokazali.. Pusti nadimak i sve ostalo.. Madakod nas taj nadima ne govori nista lepo
t

tragicno

pre 16 dana

Odbrana, Djiga druga liga francuske, Lekovic druga liga spanije ispao u trecu ligu, Spajic rekolescvent, Stojic igrac koji je u evropi primao ogroman broj golova, Degenek teska povreda, jel ovo odbrana za ligu sampiona?
P

Petrinjo745

pre 16 dana

Pre će da bude da se osecas kao dotična životinja..
T

Ti se osećaš....

pre 16 dana

....na tvora pa nik9m ništa.....
D

Don Vito Corleone'

pre 16 dana

Pre će biti da se ti osećaš kao 🐵🐵🐵 jer titulu nisi video 7 godina, bez lige šampiona 15 godina, bez pobede u kupu-ligi šampiona 41 godina.
D

Don Vito Corleone'

pre 16 dana

Nekoga zovu Puma jer je brz kao Puma, a nekoga zovu Puma je smrdi kao Puma.
K

Kaciga

pre 16 dana

Objavite ko mu je menadzer i preko koje menadzerske agencije je dosao, to je kljucno da bi razumeli kako se puma obrela u Zvezdi.
V

Vidi,vidi....

pre 16 dana

....tebe više interesuje Zvezda nego tvoj klub,a da vi ne pratite fudbal.....
Z

Zvlat BG

pre 16 dana

https://www.goprosport.com/
Z

Zvlat BG

pre 16 dana

https://www.instagram.com/ncapuozzo/
p

pitam se

pre 16 dana

Odbrana, Djiga druga liga francuske, Lekovic druga liga spanije ispao u trecu ligu, Spajic rekolescvent Degenek teska povreda, jel ovo odbrana za ligu sampiona?
D

Djiga

pre 16 dana

dosao iz Bazela
н

нешто

pre 16 dana

у овом трансферу смрди....
B

Birokrata

pre 16 dana

..ko puma
A

Ahaaaa...

pre 16 dana

.....ti!!
s

stimpy

pre 16 dana

zvace ga puma dok mu u Srbiji neko ne objasni da se taj nadimak daje nekom ko ne mirise bas sjajno 😉
p

pitam se

pre 16 dana

Odbrana, Djiga druga liga francuske, Lekovic druga liga spanije ispao u trecu ligu, Spajic rekolescvent Degenek teska povreda, jel ovo odbrana za ligu sampiona?
G

Gladiola

pre 16 dana

Odbrana Spajic- Stojic, Djiga, Lekovic. Uz novog beka iz Koreje. Vrlo korektno
s

sta ti decko pricas.

pre 16 dana

korektno ali u diznilendu
S

Scofield

pre 16 dana

@sta ti decko pricas. A šta bi ti stručjače? Tripierr-a, Ruben Dias-a, Carvajal-a i Theo Hernandez-a verovatno?
M

Milan9111

pre 16 dana

Ako budes igrao kao 95 % utakmica u Portugaliji bas ces da nas usrecis, bacene pare
M

Mile delija

pre 16 dana

A ja mislio nadimak dobio po mirisu..
h

hjuuuu

pre 16 dana

Crni brat adidas
P

Pretpostavka

pre 16 dana

Jako tanak cv igraca koji je doveden za ligu sampiona.Ne kazem da to znaci da je igrac tanak ali su klubovi u kojima je gradio karijeru daleko ispod Zvezde.Videcemo ,mozda su nesto i pronasli u njemu sto treba Zvezdi!
:

:) :)

pre 16 dana

Daleko ispod zvezde?! Navijači zvezde ne znaju ni ko je vlasnik kluba, a ne nešto više od toga…
:

:) :)

pre 16 dana

Umesto minusa bilo bi lepo da neko napiše ukoliko na celom portalu bilo ko uopšte zna odgovor… Ovako samo potvrdjujete da nam nešto fali, ako navijamo za klub za koji ne znamo ni ko je vlasnik…
l

lak

pre 16 dana

Veoma brz - sporiji od Bukarija za pedalj
G

Gostgost

pre 16 dana

Dobrodosao i duple krune uzeo!
С

Сантрач Вршац

pre 16 dana

Хвала.....
K

Klark Kent

pre 16 dana

Prava srbenda. Jer, naravno crvenkapica iskljucljivo forsira samo mladi talentovana srbska celad. Ovaj Puma je y Treceligaski igrac iz svetska velesila , Panama. Gde je Prva Zvezda u Kopa America. Stub srBstva, bre
D

Darko1101993

pre 16 dana

Fmp1 ima 20 miliona evra od drzave, a ovi iz fkcz su dobili 80 miliona samo za ovu sezonu a isto dobijaju i u zadnjih 5 godina. Sramota i pored toga moraju da namestaju sudjenje da bi pobedili JSD Partizan
l

lazete cim zinete

pre 16 dana

jeste puma kosta 30 miliona. u kom svetu vi zivite bre
a

aloo

pre 16 dana

pa sto prodajemo igrace ako nam drzava daje 80 miliona? lecite se
S

Sam si.....

pre 16 dana

....lepa napisao Jugoslovensko sd baš zbog toga....
l

lol12

pre 16 dana

Daj Boze da grešim u vezi njega ali mislim da ce biti cist promasaj
b

brine

pre 16 dana

vidim dobro ti krenulo igrao u španiji i porugalu a sad došao u ligu 5o-ce
S

Srbie

pre 16 dana

Kaf citam interviu jasno mi je sto te ne zovu Ajnštajn. Miki Ajnštajn iz Roda je genije za ovog. Majko moja kakve igrace dovodi klub koji se bori za LS
A

A meni

pre 16 dana

Je jasno, zašto si ti nepismen.
A

A ja

pre 16 dana

Kad čitam tvoj komentar, i vidim da spominješ pametne glave, a još pisati ne znaš, e to je tužno.
M

Marko1105

pre 16 dana

Ako se sve sto se prica obistini, mi bismo mogli da pocnemo neku utakmicu u sledecem sastavu: Glazer Seol, Djiga, Spajic, Anan Kanga, Dalsio Kangva Puma, Olainka Serif (Kraso) 1 domaci igrac... Mislite o tome.....
s

st

pre 16 dana

Kakve nebuloze...
M

Marko1105

pre 15 dana

@st a sta je tacno nebulozno u cinjenici da smo postali klub prepun stranaca i da ih imamo toliko da mozemo svih 11 (ili 10, svejedno) da imamo u timu. To je nedopustivo. I jeste nebulozno da smo postali takav klub.
p

pa da

pre 16 dana

ajmo pljuvacina po igracu od likova kojeg niko nije ni video kako igra...
M

Mikiii

pre 16 dana

To je i najveci problem jer niko ne zna kako igra pa ni ovi iz uprave sto su ga doveli ali znaju koliko ce se ugraditi u transver...
K

Kaciga

pre 16 dana

Ajde sto ga mi nismo videli da igra nego sam siguran da gi ni Miloje nije video niti je cuo za njaga, o mrkeli i doktoru nauka da i ne govorim. 2.5 miliona na nevidjeno, koga briga kad nisu njihove pare.
h

halo

pre 16 dana

To i jeste najbolja stvar, niko ne zna ni ko je ni šta je ovaj. Za LŠ pojačanje doveden je batica koji je sa 26 godina uradio ništa u karijeri, po tviteru instagramu kače hajlajtove njegovih zamalo asistencija, poništenih golova zbog ofsajda, to je najbolje što ljudi mogu naći u pokušaju da ga prikažu kao ne još sebičan transfer za trpanje love direktno u džep Terzića i menadžera sa kojima šuruje oko ovakvih stvari.
P

Probudite se

pre 16 dana

Pa kad ga niko nije video onda nije za LŠ. Ili Terza i ne zeli da se pojaca kako treba, lakse se ugraditi u kombinacije a Zvezda mu je u drugom planu!
e

exe

pre 16 dana

Puma Zeljko Pantic