Bubanj i Petković zvanično u Kruševcu, Napredak čeka golmana

Vreme čitanja: 1min | uto. 02.07.24. | 12:57

Miloje Preković pred vratima Napretka

Ozvaničio je danas kruševački superligaš saradnju sa napadačem Matejom Bubnjom (19) i vezistom Mihajlom Petkovićem (20), a obojica pod Bagdalu stižu kao slobodni igrači. Petković je, iako je s početka bilo najavljeno da će u pitanju biti pozajmica iz Humske, dobio papire od Partizana i potpisao ugovor sa Čarapanima na dve sezone, dok se Bubanj obavezao na godinu više.

U međuvremenu Napredak je dogovorio još jednu saradnju. U Lazarev grad stiže golman Miloje Preković (33), a nakon odlaska Vladimira Bajića iz Kruševca, te će iskusni čuvar mreže biti konkurencija Vladimiru Saviću, koji je prošle takmičarske godine bio standardan na golu Napretka.

Izabrane vesti

Preković je prve fudbalske korake napravio u OFK Mladenovcu, a u Srbiji je nosio dresove Mladosti iz Lučana, Sloge iz Kraljeva, OFK Beograda, Inđije i Voždovca, dok je u inostranstvu oblačio opremu slovačkih Košica i Iskre, ruskog Jeniseja, Dinama iz Uzbekistana i švedskih klubova, Ustersa i Korlstada, iz koga uskoro stiže u Sloveniju, na drugi deo priprema Napretka.



tagovi

Mateja BubanjMihajlo PetkovićNapredak Kruševac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara