Bruno Fernandeš (©Reuters)
Bruno Fernandeš (©Reuters)

Bruno Fernandes priznao Mariju Đurovskom: Kad su mi rekli da me traži Mančester – zaplakao sam

Vreme čitanja: 2min | čet. 04.06.20. | 13:53

"Pratio sam svoj san", kaže Portugalac

Nikada u karijeri nisu Bruno Fernandes i Mario Đurovski igrali zajedno. Putevi na taj način im se nisu ukrštali.

A, opet, zvezda Mančester junajteda je preko instagrama razgovarala sa nekadašnjim fudbalerom Bežanije i taj njihov intervju, koji je urađen za navijače Crvenih đavola na Tajlandu, pojavio se u engleskim medijima.

Izabrane vesti

Fernandes je zimus prešao iz Sportinga u redove Junajteda, dugo se „krčkao“ taj transfer, pregovori su se otegli, ali iz ugla navijača Mančestera – isplatilo se. Bruno je odmah po dolasku pokazao šta zna i osvojio srca fanova Crvenih đavola.

Istina je da sam bio u početku uplašen. Za mene je bio san da zaigram za Mančester junajted. Karijera u Engleskoj, u dresu Junajteda, to je najviša tačka moje karijere. Kada su me pozvali i rekli bi: 'Bruno, postoji šansa da pređeš u Mančester', pozvao sam suprugu, braću, sestre, majku i plakao sam“, pričao je Fernandes Đurovskom.

Te suze, naravno, nisu bile iz straha.

Bile su to suze radosnice, jer sam se celog života borio za ovo, da budem deo vrhunskog kluba. Dobio sam šansu i morao sam da je zgrabim s obe ruke, da pratim svoje snove. Porodica je od mojih malih nogu znala da ću biti fudbaler, znali su i da mi je san da igram u Premijer ligi, u dresu Junajteda“.

Pomenuo je Fernandeš u intervjuu i Pola Pogbu, za kojeg očekuje da bude jedna od udarnih Mančesterovih igala u nastavku sezone, koja kreće od 17. juna.

Pol je jedan od najboljih igrača Mančestera i jedan od najboljih na svetu. Dugo je bio povređen. Za mene je sjajno šta imam mogućnost da igram pored njega, jer svi žele da budu deo tima koji čine veliki igrači“, istakao je Bruno Fernandes.


tagovi

Bruno FernandešMario ĐurovskiMančester Junajted

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara