Raul Himenez i Bremer (©Reuters)
Raul Himenez i Bremer (©Reuters)

Bremer mora da ide ovog leta, inače će Torino da ga izgubi za siću

Vreme čitanja: 2min | pet. 15.07.22. | 00:07

Brazilac sve bliži transferu u Inter

Ako sve prođe kako treba Glejson Bremer bi već koliko početkom naredne sedmice mogao zvanično da postane fudbaler Intera. Svi uslovi za tako nešto polako se ispunjavaju, direktorski dvojac Marota – Auzilio užurbano radi kako bi Simoneu Inzagiju obezbedio novog štopera u narednim danima, što znači da Milan Škrinijar definitivno ide, samo ne u Čelsi već PSŽ.

Kako tvrde italijanski mediji, Juventus je do poslednjeg trenutka pokušavao da pokvari Nerazurima posao, ali klubovi su uspeli da postignu zasad usmeni dogovor, pogotovo jer milanski klub ne čeka Škrinijarovu prodaju već spremno čeka završetak pregovora.

Izabrane vesti

Bremer je navodno imao razgovore sa jednim od vodećih operativaca Davideom Vanjatijem koji je u četvrtak tokom dana stigao u klupski trening kamp u Austriji, kako bi ubrzao pregovore i završio transfer. Razlog tome je što klub i Brazilac imaju sporazum oko toga da on može da ide ovog leta. Naime, kada je potpisivao novi ugovor sa Torinom do juna 2024. godine, Bremer je tražio obećanje od kluba da će ga pustiti što je prihvaćeno. U suprotnom, od januara 2023. godine biće aktivirana otkupna klauzula od 15.000.000 evra što bi dala šansu konkurenciji da pokupi kvalitetnog štopera za siću.

Zbog toga predsednik Granata Urbano Kairo nema manevarski prostor da traži previše novca. Inter i pored toga nudi 35.000.000 evra, doduše zajedno sa ugovorom mladog veziste Kasadeija koji je procenjen na osam miliona, što bi trebalo da bude dovoljno da se transfer definitivno zatvori.

Sve bi trebalo da bude gotovo do srede...


tagovi

Letnji prelazni rok 2022BremerTorinoInter

Obaveštavaj me

Inter

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara