Komentari na vest

Brazilski napadač očarao Evropljane, Milan vodi u trci sa Mančester Sitijem i Evertonom

A

A Leao...

pre preko 2 godine

...on ništa, a sjajan napadač...
v

vfgf

pre preko 2 godine

Da on jeste spic i centarfor primarno ali posto moze da igra i po strani oni racunaju kao nekog krilnog igraca. Rebic je vise bocni napadac ili polu spic primarno mada i on moze na klasicnog. Pelegrini ili kako se zove ovaj decko sto je dosao iz Monaka, mislim da treba da ga kupe za male pare, jer momak je bio senzacija svojevremeno, otisao sa 17 godina u Monako i ugasio se kako to biva kad ides prerano. Ali mislim da je ogroman talenat samo treba da se pravilno i strpljivo radi sa njim. Retko ko ce moci da dodje iz Brazilske lige i da bude pojacanje u Serii A, evo primer Pakete koji je palcen 40 mil evra i pradat za smesne pare pa cak i Andre Silva koji dolazi iz Portuglaske lige koja je top 6 liga i nije mogao nista da pokaze u Milanu
R

Ross

pre preko 2 godine

Sa ovim Monkadom koji je bivši šef skautinga Monaka koji je skockao onu ekipu kad je Mbape bio otkrovenje, ni ne čudi da je Milan zainteresovan za dosta mladih igrača, čovek je bogotac u skautingu , ima pipke po svim delovima sveta. Okosnica postoji, ali Milan očajnički treba da "rodi" nekog golgetera, nekog ofanzivnog veznog poput Kake koji je isto niotkuda došao pa naterao pola Mančestera da se sudara po terenu.
m

maaJDE

pre preko 2 godine

siti se interesuje za sve i jednog igrača na planeti izgleda,milan nema para za njega
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

Ali kad cujem ovo vec cuveno "dosao bi da uci od Ibrahimovica"...hahahahaha kakav hit.
L

Lazzio

pre preko 2 godine

Salty
P

Pjanic sa tri zuta

pre preko 2 godine

@Lazzio Brate, tebi je sve salty. I kad jeste i kad nije. Kao da je to jedina strana rec koju znas. :) I hajde ti pisi o fudbalu nesto, ne samo komentarisanje komentara.