""
""

Brazil demolirao Honduras, Nejmar pogodio posle 14 sekundi!

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.08.16. | 19:58

MOĆ!

Ukoliko je bilo onih koji su sumnjičavo klimali glavom posle 180 minuta bez postignutog gola, sada ih više nema. Brazil je opravdao ulogu apsolutnog favorita i Hondurasu spakovao šesticu u polufinalnom susretu na krcatoj Marakani.

Izabrane vesti

Kanonada izabranika Rožerija Misalea najavljena je već u 14 sekundi, kada je Nejmar materijalizovao kardinalnu grešku protivničkog defanzivca. Slavlje je na kratko stalo. Barsin superstar se požalio na povredu grudnog koša... Ipak, na radost svih na tribinama, nije se radilo o ozbiljnijem padu.

Odbrana Hondurasa junački je odolevala sve do 26. minuta. Tada je jedna od „milion“ kontri završena željenim ishodom, pošto je Gabrijel Žezus poslao loptu iza leđa Luisa Fernandeza. Isti igrač, na gotovo identičan način, pogodio je metu desetak minuta kasnije i tada je postalo jasno da momci u plavo beloj opremi nemaju šta da traže na ovom meču...

Markinjos je nastavio u 51. minutu, Luan bacio petardu u 79, a Nejmar stavio tačku tamo je i počeo. Sa kreča postavio rutinskih 6:0!

Brazil će u finalu odmeriti snage sa boljim iz duela Nemačka - Nigerija. 

(FOTO: Acion Images)


tagovi

Rio 2016OI Rio 2016.HondurasFudbalska reprezentacija HodnurasaFudbalska reprezentacija BrazilaBrazil

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara