Sosa Babić (© Star sport)
Sosa Babić (© Star sport)

Branko Sosa Babić u Voždovcu

Vreme čitanja: 1min | pet. 18.09.20. | 08:37

Denis Prtenjača direktor omladinske škole

Dva nova lica u Voždovcu. Pred nastavak takmičenja u Superligi i jedan od zanimljivijih mečeva osmog kola sa Crvenom zvezdom, Zmajevi su dobili stručna pojačanja u liku Branka Babića i Denisa Prtenjače.

Iskusni trener Branko Sosa Babić promomisan je u savetnika za stručna pitanja prvog tima i pomagaće šefu stručnog štaba Jovanu Damjanoviću. S obzirom na nagomilano iskustvo (OFK Beograd, Čukarički, Budućnost, Vojvodina), 70-godišnji strateg biće od dragocene važnosti u nameri kluba iz Zaplanjske da ostvari što bolje rezultate na srpskoj sceni, eventualno se domogne i mesta u kvalifikacijama za Ligu Evrope.

Izabrane vesti

Ovo će mu biti povratak u Voždovac, trenirao ga je 90-ih godina kad je igrao srpskoligaški fudbal.

Čast nam je što u klubu imamo osobu velikog kredibiliteta kao što je Sosa Babić. Voždovac uvek teži unapređenjima, ne samo na terenu, već i organizacionom pogledu i struci. Nas tim čine mladi i entizijastični ljudi, Sosa će sa njima činiti idealni spoj“, naglasio je Miloš Mirković, generalni direktor Voždovca.

Osim Babića, u Zapljanjsku je stigao i Denis Prtenjača. Angažovan je na funkciji direktora omladinske škole, što je pre deset, 15 godina bio i u Čukaričkom. Nasledio je Slobodana Živojinovića, prekomandovanog na mesto koordinatora mlađih selekcija.

Čast mi je što sam deo ovako organizovanog kolektiva. Temeljnim radom i posvećenošću mogu da doprinesem napretku omladinskog pogona“, napomenuo je Prtenjača.


tagovi

Branko Babićfk voždovac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara