Foto: Starsport
Foto: Starsport

Brđani se rastali sa direktorom: Mirosavljević zvanično napustio Čukarički

Vreme čitanja: 1min | sub. 28.08.21. | 11:16

Direktor Brđana napustio klub

Posle ukupno sedam i po godina provedenih u klubu Nenad Mirosavljević je napustio Čukarički, a nekadašnji golgeter na rastanak sa superligašem osvrnuo se u razgovoru za Sportski žurnal.

Izabrane vesti

"Već mesec i po ne obavljam funkciju direktora, rad u Čukaričkom završio sam praktično s krajem prošle sezone, a juče sam se i zvanično pozdravio sa predsednikom Draganom Obradovićem i zaposlenima u klubu", rekao je Mirosavljević.

Sada već bivši operativac kluba sa Banovog brda u funkcionersku strukturu kluba je ušao 2016. godine, nakon dve i po sezone provedene u dresu Brđana.

"Bio sam potpredsednik i zamenik direktora, zatim i direktor Čukaričkog. Izuzetno lepe uspomene ostaju iza mene i želim Čukaričkom da ostane u vrhu srpskog fudbala, opet izbori igranje na evropskoj sceni i nastavi da pravi transfere koji predstavljaju potvrdu dobrog rada sa mlađim igračima. Bilo je lepih i teških trenutaka, kao i u igračkoj karijeri, ali treba pamtiti samo najlepše. Afirmacija mladih igrača i njihovi transferi su potvrda dobrog rada u klubu pa i potvrda da sam i ja dobro radio", kazao je Mirosavljević koji je istakao da ne zna koji će mu biti naredni korak u karijeri, ali da će zasigurno ostati u fudbalskim vodama.


tagovi

Nenad MirosavljevićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara