Braća Mituljikić zajedno u OFK Beogradu

Vreme čitanja: 1min | sub. 19.08.23. | 17:18

Jovan Mituljikić ekspresno okončao epizodu u kragujevačkom superligašu i pridružio se bratu blizancu Nikoli na Karaburmi

Nešto više od mesec dana trajao je boravak Jovana Mituljikića u prestonici Šumadije. Nezadovoljan minutažom u prva tri prvenstvena kola i suočen sa sve jačom konkurencijom na svojoj poziciji, Zvezdin biser odlučio je da spakuje kofere i vrati se u srpsku prestonicu, posle čega je prosleđen na pozajmicu u OFK Beograd, za koji već nastupa njegov brat Nikola.

Ostaće upamćeno da je Mituljikić u dresu Radničkog 1923 odigrao čitavih osam minuta i to u porazu Crvenih u Novom Pazaru (0:2). Utakmicu protiv Čukaričkog presedeo je na klupi, dok ga nije bilo u protokolu Kragujevčana na gostovanju u Bačkoj Topoli. Bila je to inicijalna kapisla koja je mladog ofanzivca navela da prevremeno okonča jednogodišnju pozajmicu u klubu sa „Čika Dače“.

Izabrane vesti

Inače, ništa nije slutilo na ovakav epilog, tim pre što je Mituljikić dobijao značajan kredit kod trenera Joksimovića u pripremnim utakmicama, a stigao je čak i da se upiše u strelce u duelu sa Takovom iz Gornjeg Milanovca. Međutim, povratkom Milutina Vidosavljevića talentovani ofanzivac je očekivano pao u drugi plan sa čim očigledno nije mogao da se pomiri, tako da je rastanak sa Kragujevčanima bio neminovan.

Jovan Mituljikić bi debitantski nastup za Romantičare mogao da zabeleži već u nedelju protiv Jedinstva iz Uba.



tagovi

Jovan MituljikićNikola Mituljikić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara