""
""

Božinovu devojka dogovorila transfer: Hvala ti, Biljo!

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.06.17. | 22:13

Tek mu je 31 godina, a već je promenio 13 klubova...

Tek mu je 31 godina, a već je promenio 13 klubova u karijeri! Za ovaj poslednji - 13, potpisao je danas! Mezimac navijača Partizana, Bugarin Valeri Božinov, novi je igrač švajcarskog prvoligaša Lozane! On je potpisao ugovor na dve godine.

Izabrane vesti

Božinov se nije dobro snašao u Kini, gde je proveo poslednjih nekoliko meseci (zaradio 900.000 evra), pa je odlučio da se vrati u Evropu. Imao je nekoliko ponuda, da bi se na kraju odlučio za Švajcarsku.    
"Mnogo sam srećan što ću igrati u Švajcarskoj. S obzirom da nisam uspeo da se prilagodim životu u Kini, san mi je bio da s evratim u Evropu. Tamo sam išao zbog para, uzeo sam pare i svestan sam da više ne mogu, ali mogu i dalje da igram vrhunski fudbal. Smatram da je Lozana idealna opcija za mene, pogotovo što je trener rekao da me želi po svaku cenu. Postojale su ponude iz Turske, Mađarske, Rusije i Dubaija. Ali Lozana je bila najupornija. Došao sam i brzo smo se dogovorili. Zahvaljujem se Biljani (devojci) što mi je ponovo obezbedila dobar ugovor. U ponedeljak se priključujem novim klupskim drugovima", izjavio je Božinov

Inače, Biljana Dol je Srpkinja i bivša supruga nemačkog trenera Tomasa Dola koja se već duže vreme zabavlja sa bugarskim napadačem.  

Podsetimo, pre Lozane, Kine i Partizana Božinov je igrao za Leće, Juventus, Parmu, Levski, Fjorentinu, Veronu, Sporting iz Lisabona, Mančester Siti, Ternanu...


tagovi

EvropaLozanaFK PartizanSrbijaSuperligaValeri Božinov

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara