Božinov za 26 minuta zaradio novi ugovor: Partizane, vidimo se u Ligi Evrope

Vreme čitanja: 2min | sub. 19.05.18. | 16:47

Bugarski napadač po overi saradnje sa Rijekom objavio šta mu je najveća želja

Nekad nije bitno šta radiš samo na terenu, nego i van njega. A Valeri Božinov je očigledno uspeo da pridobije simpatije svih u Rijeci, pa mu je primorski klub ponudio, a bugarski napadač prihvatio, ugovor na još jednu sezonu.

Tu informaciju MOZZART Sportu šapnuo je upravo popularni Boža, neposredno pred završno kolo hrvatskog prvenstva u kome na Rujevici gostuje splitski Hajduk.
Produžio sam ugovor na još godinu dana i srećan sam zbog te činjenice. Nisam mnogo igrao, međutim, zahvalan sam treneru Matjažu Keku, kao i predsedniku i sportskom direktoru. Iskreno, nisam očekivao da će mi ponuditi nastavak saradnje, ali je moj rad i ponašanje od prvog dana kad sam došao u Rijeku bilo profesionalno. Sve što sam radio bilo je u interesu ekipe“, rekao je za naš portal nekadašnji špic Partizana.

Izabrane vesti

Valeri je zimus stigao u Riijeku posle epizoda u švajcarskoj Lozani, a dosad je odigrao samo dva meča za novi klub. Prvenstveni protiv Intera iz Zaprešića na kome je upisao asistenciju za 14 minuta i u kupu protiv Dinama iz Zagreba (0:3) kad je na terenu proveo 12 minuta. Njegova uloga, ipak, daleko je veća u smislu kreiranja pozitivne atmosfere i prenošenja bogatog iskustva na mlađe naraštaje, zbog čega je klub procenio da u 33. godini može još da bude od koristi.
Nisam imao mnogo prilika da igram, ali sam znao zbog čega sam doveden. Izborili smo plasman u Ligu Evrope i nadam se da će nam protivnik u grupnoj fazi bili Partizan. To je moj najveći san. Daj Bože da se od jeseni opet vidimo u Humskoj...“, pozdravio je Grobare Valeri Božinov.

FOTO: MN Press


tagovi

Valeri BožinovFK Rijeka

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara