Komentari na vest

Boško Đurovski bira strpljenje: Jeste rezultatski neuspeh, ali smo u Bernu odigrali najbolji meč u Ligi šampiona

C

Cika Sveta

pre 5 meseci

Bosko je resenje, to je trener za Zvezdu Kad je tesko, Bosko!!! Za pocerak oporavka Zvezde..
П

Предраг

pre 5 meseci

Слажем се са Бошком,имали смо игру и овом и у осталим мечевима.Било би добро када би задржали ову екипу и уиграли . Тешко је направити екипу у септембру а очекивати да ће играти на високом нивоу .
I

Ika Čubri 90210

pre 5 meseci

Dobar je dećko. Solidan trener. Ali i clan partije. Pa heal okvako...
K

Kafe kod Pope 420W

pre 5 meseci

Kad bi moglo flomasterom da se dopise da je Zvezda bila bolja i konkretnija ali eto, izgubila nekako... Ali ne moze i gleda se jedino tabela. A tu smo zadnji, tj ispali zi Evrope. Cokna bi garant uzeo barem 2 boda ili jače. A ovako bacili pare za nista... eno ih u mišjoj rupi, tihuju.
K

Kraljević Marko

pre 6 meseci

Pod hitno da lete Terzić i Mrkela. Tek posle toga može da se govori o nekom napretku.
S

Salamander

pre 6 meseci

Hteli to da prihvatimo ili ne, izgleda da je to za sada jedino rešenje. Skup je raskid, a cilj ionako nije ostvaren. Bile su i neke izjave da i zaostatak od - 6 u prvenstvu nije strašan. U prevodu, čekaju zimsku pauzu pa da se konsoliduju. Jedino što bi moglo da utiče da trener dobije otkaz je dvocifren zaostatak uz poraz u derbiju. Mada mi se čini i da tada ne bi menjali trenera, proglasili bi ovo za neuspeh ali da je ovo proces tranzicije i to je to. Ako je posle poraza od Voždovca i Čukaričkog bilo rano za promenu, posle remija sa TSCom su mogli i morali da ga smene. Nov trener bi imao pet utakmica, odnosno, 26 dana do duela sa Jang Bojsom da uigra ekipu i to je to. Uprava je stala iza trenera, igrača, nema nazad. Nama sledi prvenstvo, jedna kup utakmica i jedna u LŠ. Apsolutni fokus mora da bude na prvenstvo, bod protiv Partizana ne bi bio loš, i da se ode na tu pauzu, a onda da konačno odluči šta će i kako će da igra. Osvajanje titule bi nam garantovao lakši put za LŠ i sigurnu LE, što i nije loše. Ako budemo drugi, LE je realnost. Imamo dosta kvalitetan sastav, uz neke dopune i pre svega rasterećivanja kadra, sa dobrim zimskim pripremama, može da se napravi rezultat i baza za kvalifikacije.
p

puci

pre 6 meseci

Aj Bosko ne sviruckaj . Igrali dobro i tako to samo ne ŕeče na kojo si ti utakmici unapred skido gace kao ovi sad. Gino si za svaku loptu to im reci .
С

Сви сте

pre 6 meseci

ви Гобеља...
n

navijac65

pre 6 meseci

svi su vodili na poluvremenu protiv cityja
j

jbg

pre 6 meseci

A di su nam Terzijana i Mrkelinjo?
?

??

pre 6 meseci

Koga je njegov sin doveo u zvezdu pa ih sad tako brani
g

gargojle

pre 6 meseci

dok god je ovo zlo na klupi zvezde, neće biti boljitka. Čovek koji se postavlja iznad igrača silom svog položaja ne vredi ništa. uništio hemiju svlačionice, doveo nadobudne saradnike i vidi se rezultat. najveći krivci terzić, marin, mrkela. svima se zahvaliti pa nogirati... jer ako ovaj ostane naj....
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Normalno je da je trener iznad igrača. Koje bi iznad Fergusona?
P

Pedja108

pre 6 meseci

Potpuno se slazem sa Boskom Djurovskim. Nije vas sramota pisete kako Bosko lupa, nema pojma o fudbalu. Kako je igrao Bosko Djurovski, zna se, jedan od boljih igraca, nosilac igre. A za vas niko nece cuti niti cete ikad igrati na tom nivou, ako ste uopste i igrali nekad fudbal. Te kao sto je Zvezda kupovala ove igrace. Glazer je verovatno bio i najbolji golman ovog prvog dela LS, ne Zvezde, vec kompletno. Hvan, ako niste videli sinoc, bio je najbolji na terenu, na svojoj poziciji. Djiga, koliko god ga kritikovali, ima 21 godinu i odlicna je zamena za Erakovica. Stamenica ste dizali u nebesa, za ligu petice, dok nije pao u formi. Takodje mlad, a odlican. Od stranaca, meni se jedino ne svidja Kraso, jer nikad nisam voleo igrace koje mrzi da potrce. Ni Serif nije trebao da bude dovodjen, jer ne daje golove. Nije los, ali ne za te pare. Ako vam se ne svidja Zvezda, vi se prebacite pa navijajte za Partizan, eno igraju domace prvenstvo kao Siti. Mozete i za druge klubove. Ja sam veoma zadovoljan kako je Zvezda igrala ovu LS i svakako ne smatram poslednje mesto neuspehom, jer i nije bilo boljeg plasmana.

Goran Milojevic

pre 6 meseci

Бошко не лупетај...али ако ти је циљ да те терзић части настави тако.... Одиграли добро???? Шта је добро кад изгубиш и испаднеш????
N

Novak majstor

pre 6 meseci

Ma da , sad ce Djurovski da nam objasni da smo mi zapravo ocitali lekciju juce Svajcarcima . Nije fudbal matematika pa kao mi smo imali 7 sansi , da smo iskoristili 5 bilo bi 5 2 za nas . Da smo poveli bila bi skroz drugacija utakmica ali niko ne zna kako bi se zavrsilo , mozda bi smo opet izgubili jer primamo lako golove
l

luks2

pre 6 meseci

Osnovna poruka svima!Ove jeseni propast,sve je to moglo i sa Gobeljicem,Srnicem ,Pesicem,Pavkovim,Degenekom,Borjanom, Nije trebalo Cupu prodati i kupovati ovih pet ,sest manekena Kraso,Serif,Olajinka,Djiga, Glazer,Hvang Ne verujem da ce ih prodati i nesto na njima zaraditi Jedan bod bi sigurno i Milojevic uzeo Ali sada smo na nuli,Evropa zbogom a i nasa liga mrka kaoa Od Nove godine svima zbogom,od trenera pa redom
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Gde je sada onaj mali kradljivac mog Nika, koji je u prethodnom periodu davao nesebičnu podršku upravi Zvezde, Terziću, Baharu i svim igračima sa posebnim naglaskom na podršku Afrikancima, garnirajući tu podršku uz petparačke stihove o Zvezdi! Šta sada kaže o tehnički nepismenim igračima iz Afrike?! Tada je stalno trabunjao o pobedama Zvezde i u Lajpciku i u Bernu! Šta sad?! Nemaš nikakav odgovor, je li?!
D

Don Vito. Corleone

pre 6 meseci

Tu sam, brt.
D

Don Vito Corleone

pre 6 meseci

@Mali kradljivac mog Nika. Jel toliko odmakla tvoja boles pa sa mojim Nikom ostaviš komentar, pa opet sa mojim Nikom sam sebi odgovaraš 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂 Potraži stručnu pomoć.
D

Djape NBG

pre 6 meseci

Sinoć je u Bernu izbila na videlo tehnička nepismenost Bukarija, koji po rečima Terzića "vredi 11 miliona evra", ali u društvenoj igri "Monopol"! Ono je bruka kakav zicer nije dao, negom se zakucao u Raćopija. Bukari nema dodirnih tačaka sa evropskim fudbalom.
N

Ne lupaj...

pre 6 meseci

... Bukari i Hvang jedini vrede u ovoj gomili panjeva i cepanica.
F

Forever Young

pre 6 meseci

Nemojte da se čudite ako Magija vrati Pavkova, uz neki bombastičan slogan, vraća se Zvezdin heroj, Zvezdin junak, Zvezdin džoker itd itd itd... Jel neko zna šta se dešava sa povratnicima Milunovićem i Degenekom, zašto su vraćeni kada ni minut ne igraju, a primaju ozbiljno velike plate.
E

Eliot 44

pre 6 meseci

Primaju 50% para od ugovora, ostatak ide Maši Terzić za džeparac.
a

a gde je pečat

pre 6 meseci

Jel može neko da izračuna (mene mrzi) koliko je Doktor bacio Zvezdinih para na obeštećenja i na plate, promašenih igrača, što domaćih, pogotovo stranaca, od kako je u Zvezdi. On je 9 godina u Zvezdi, promašio je 30+ igrača, odprilike bačeno je sigurno blizu ako ne i preko 50 miliona evra, za sve te plate i za obeštećenja.
к

кад је жреб за

pre 6 meseci

турнир у Русији,и преноси ли га ТВ Пинк??
T

Terzin matori bot

pre 6 meseci

2 iljade za gospodina.
C

Cccc

pre 6 meseci

Boško i ti si bio neki trener pa nam pojasni šta znači kad ti gubiš 2:0 i uvodi igrača u igru u 90tom minutu.
A

Anđus

pre 6 meseci

Crvena Zvezda...je pokazala da nema pojma. I...to su sada videli i najzagriženiji zvezdini navijači koji su nakon Fiorentine govorili NE MOŽE NAM NIKO NIŠTA! Šta dalje da radimo...
Đ

Đukin fan

pre 6 meseci

Kad predju kod Tvorze na blagajnu a ima ih poprilično,veterani Zvezde i nekada vodeći igrači krecu da se brukaju,lazu i spinuju!! Pa Bosko je Real,Benfiku na Marakani pobedjivao,sa Barcom nereseno ,jesmo ispadali u tim dvomeč duelima ali tesno,spektakl utakmice i egal borbe,bilo milina gledati!!!Ovo sinoc je samo za ovu sezonu poslednja epizoda serije promasaja ove uprave i ocajnog trenera u Evropi!!!Igraci igraju koliko znaju i umeju pride zavise i od zadataka koji im trener da,njih je trener i uprava dovela,to sto bolje ne mogu je nivo kvaliteta i realnog znanja koje imaju;a to je godinama premalo za ozbiljne uspehe u Evropi!!!Serif,Koreanac 9 miliona € u ova 3 meseca ucinak duplo golo!!!Kljucno pitanje ko ih je i po kom kriterijumu doveo u klub i prosuo tolike pare!?!
G

Gostiona

pre 6 meseci

Zvezda sinoc da je imala fudbalere dala bi ovima pet komada iz sprdnje!Nazalost nema ni jednog!Tu je samo Katai blizu fudbalera!!!!!!!!To treba menjati!!!Bar trojica fudbalera a ostali trkaci!!!
К

Катаи је зрео да

pre 6 meseci

игра на новогодишњем турниру у малом фудбалу у Врбасу...
c

cccc

pre 6 meseci

Prijatelju moli se bogu i pogledaj sta si napisao. Katai je nekad bio igrač. Pogledaj čovek igrao 10min nije pretrčao dva puta teren a na nogama nemoze da stoji korać onako sitan može ga nosit na leđima i igrat utakmicu.
Z

Za ccc

pre 6 meseci

Ti znas sta moze Katai.Samo zbog njega smo ispali iz Ls i samo zbog toga sto ne igra necemo osvojiti titulu.Trazili ste trkace i atletiku,dobili ste ju,sad sto niko ne zna da predribla ni korner zastavicu,sta vas briga.Covek udje u 85-om minutu ii nadje se neki pajser da ga komentarise,dobro nisi komentarisao i Kangu koji je usao u 90-om.Ma dao bog da budemo peti zbog takvih znalaca kao sto su Baharvi vi koji komentarisete a blage veze nemate.
e

e

pre 6 meseci

Cuj ove strucnjake,ne znaju ni na koju je poziciju usao,ni da li je trebalo uopste da se pomera iz kaznenog prostora u tih pet minuta,ali znaju da li je za mali fudbal.Trener nije ni cudo da ovako vodi ekipu,posto je ne trenira,ali vi niste boljeg ni zasluzili.Sve ste isto pricali o Kataiju i Kangi i prosle i predprosle godine,a oni nam doneli dve duple krune i to bas oni, niko drugi.
G

Gostiona

pre 6 meseci

Nema vise fudbala kao fudbala da se igra fudbal,mozda njih par ekipa!Sada samo udri udri udri,narokaj se snagom,popij sta ti daju i aj dalje…Kvalitet je nizak!!!Jbg novo vreme
e

e

pre 6 meseci

Ovi igraci bez trenera ladno osvajaju titulu i bili bi treci u Ls,sa Baharom i strucnjacima kao Bosko nece osvojiti ni kup.
t

tenkista

pre 6 meseci

Nivo današnjeg fudbala (čitaj menadžment) daleko prevazilazi znanja trenera i prodavaca magle koji se javljaju još od sinoć. Nijedan od njih ne bi mogao da nađe posao zapadnije od Beča (preko konkursa, ne korišćenje veza), i to je realnost znanja i shvatanja savremenog fudbala. Prosto i jednostavno: nema kluba u Srbiji koji funkcioniše profesionalno, možda malo TSC, što je uticaj mađarskog ulaganja, ostalo je amaterizam. Kad se pravilno krene od nule, nešto bi i moglo. I Zvezda i Partizan su napravljeni pogrešno i oni su sad organizacije za interese drugih lica. Tu nema fudbala
s

srbija majka

pre 6 meseci

sta nije jasno ? klubove vode huligani zato se klinci i sibaju po ulicama. Cija grupa je jaca oni su za vratom upravi .Daju podrsku a za uzvrat ,stanovi,puovanja, karte,advokati,itd,itd.Uprave dovode svoje igrace i kroz njih okrecu lovu za kes od menadzera pa nema dokaza o muljanju a onda se svi mi iscudimo kad vidimo kako i ko igra
h

haha

pre 6 meseci

U Srbiji sve postaje isto, nisu ljudi retardirani da im se prodqje magla da veruju svima samo ne sebi. Normalno da smo odigrali bolje nego protiv Cityja i Leipziga kad je protivnik slabiji. Nismo mi njih nista nadigrali, bili smo podjednaki sa tim da su oni ipak delovali organizovanije i znali su sta hoce. Terzic prica gluposti o ponudama od 70 miliona a nema ih ni za sedam miliona.
Б

Бошко Ђуровски...

pre 6 meseci

"телефон је зазвонио, родила се нова нада, корак два Ја сам ту,реци Терза шта Ти треба.."...🧣
b

bas tako

pre 6 meseci

Bosku treba posao
К

Кљаки

pre 6 meseci

Симпатизер Партизана пише. Генерално наш фудбал би био отприлике: Из угла могућности,капацитета Звезда и Партизан евентуално Лига Европе. И ту је питање Звезда прошле сезоне задња у групи. Ови остали ни Лига Конференција
P

Paa

pre 6 meseci

Bez uvrede ali Partizan bar trenutno nije za LE. Eventualno LK. Zvezdi LE po meri. LŠ trenutno NE.
К

Кљаки

pre 6 meseci

@paa Говорим уопштено не за ову сезону. Могућности и капацитети су у питању. Раскорак између жеља и реалности је огроман.
G

Gostiona

pre 6 meseci

Dokle god su u klubu politika,menadzeri sitni,kombinacje i talovi evrope nece biti!Sve od nule mora!Bar 51% privatno a 49% drzavi da nemoze ona kako hoce!
B

BoskoBoskotisimojezlato

pre 6 meseci

Vrati se Bosko u zvezdu....VRATI SE I SVE TI JE OPROSTENO...BOSKO KAPITEN!!!!
B

BoskoBoskotisimojezlato

pre 6 meseci

Ko si Ti? Ali stvarno....ko si....
B

BoskoBoskoTi si moje zlato

pre 6 meseci

Vrati se u Zvezdu molim Te...
G

Gost "

pre 6 meseci

Zbog sve te euforiju u porazu od YB ima da nam Siti sve nadoknadi i pokaže kako i koliko smo loši , jer da smo brojali samo prilike Sitija u prvom poluvremenu dosta bi bilo
k

krle2

pre 6 meseci

Samo vi podrzavajte ovog gubitnika pitam se sta ce na kraju sezone da bude kad izgubi titulu od nikad goreg oartizana.
D

DrvoMama

pre 6 meseci

Vi ste igrali protiv Bajerna iz Minhena ili Strpljenje bice Vraca se Kopenhagen, Salcburg i ostala buranija koju ste dobili na foru i srecu
@

@@@@

pre 6 meseci

Zaboravili su oni koliko su sreće imali i ispucali je. Džaba im pišeš.
v

v1ad

pre 6 meseci

Ili su Salcburg, Kopenhagen, Jang Bojs prošli put... bili vraćanje za neki Bordo, Strazbur kad smo bili bolji a nismo imali sreće, a opet možda je svaka ta utakmica priča za sebe.
A

Ajde

pre 6 meseci

Bosko sedi 1
D

Don Vito Corleone.

pre 6 meseci

Okreni obrni, nemamo tim za ligu šampiona. A to što mi to nećemo da priznamo zbog mira u kući, to je druga stvar. U ovakvom stanju, pitanje da li bi i LE grupu prošli, gde ima mnogo ozbiljnih ekipa iz ovih 6, 7 najačih liga. Svake sezone se dovede dosta igrača sumnjivog kvaliteta, jbg ne može se tako... Jesti lepo igrati ligu šampiona, ali za mene posle 3 lige šampiona u 5 godina, četvrto mesto u grupi JE NEUSPEH.
.

.....

pre 6 meseci

Eh ta Fiorentina....
V

View

pre 6 meseci

Najbolja igra u porazu od skromnog i oslabljenog JB. Šta bi bilo da je preko puta bio iole jači tim.
x

xd

pre 6 meseci

Gledamo se u oči i lažemo se..
P

Pelisijer

pre 6 meseci

Upravo ovako. Nasi su odigrali protiv Sitija bolje nego YB oba puta i bolje nego RB Lajpcig 3/4 poluvremena, cak i kad smo primili 2. gol nastavilo se sa nekakvom igrom, spram mogucnosti. Protiv Lajpciga isto nije bilo lose, oba puta, presudila je ogromna razlika u kvalitetu. Openda ce biti jedan od boljih napadaca sveta, Cavi Simons vredi koliko ceo nas tim i prateca oprema. Protiv Bojsa je bas falilo srece, prva utakmica VAR 3x, onako nesretan penal, sinoc isto nesretno primljen prvi gol, promaseno 6 sansi cistih za gol. Naravno sportsku srecu treba i zasluziti, kao sto je npr Miloja pratila pa cist gol Krasnodaru nije priznat, oni penali za Kopenhagenom i ostalo. Realno, mi bolje u Evropi smo samo odigrali protiv Milana revans, ostalo nikad nije bilo tecne i konkurentne igre. Postoji proces, ako svi kukamo jer u kosarci nema nikakav kontinuitet, zasto isto raditi u fudbalu?
N

Nenad1246

pre 6 meseci

Ali im je zato priznat gol kad je lopta bila već van terena i akcija nastavljena.

Mali peca

pre 6 meseci

Nisam verovao da cu ikad da se slozim sa Boskom al sada je u pravu , nemamo rezultate ali smo imali igru stvarali sanse al jbg zasrali smo na kraju , borba nije gotova imamo jos puno utakmica pred sobom
G

Gost "

pre 6 meseci

Moze li neko objasniti igramo li na proleće Ligu Evrope na osnovu stvorenih prilika protiv YB ? Hvala unapred...
G

Gost abc

pre 6 meseci

I on o Lucicu kao nekom prospektu. Sta Lucic radi bolje od Stefana Mitrovica da mu je zagarantovana minutaza na levom krilu??? Ako ne pocne, obavezno udje u igru. Ima jedan dribling koji ponavlja do besvesti, a i kad stvori prednost nema centarsuta, nema gola, nema asistencije (jednu imao u Kragujevcu). Brzinski neuporediv sa Mitrovicem, koji istina nije briljirao, ali ni blizu nema kredit kao Lucic, a eto nije ni uvrsten medju talente … dzaba mu igre i golovi u LE prosle godine.
D

Dembele

pre 6 meseci

Lucic za pola sata uradi vise nego Mitrovic za polusezonu. Mitrovicu totalno lose vodjena karijera,gurali ga kada nije trebalo,memadzeri mu pune glavu....sagoreo je i pitanje da li ce ikada otici u lige petice sto se za Lucica ne moze reci,daleko bolji i korisniji igrac od Mitrovica
G

Gostyyy

pre 6 meseci

Ima botove koji su Mitrovica pljuvali efektivno mesec dana i velicali Lucica, i kad je Lucic postao konstantan a Mitrovic sklonjen, nema botova vise, cute. Jer su konacno svi videli da je Lucic jednodimenzionalan igrac kojem treba 5 minuta da donese odluku na terenu. Sto je najgore, ako se radi sa njim, moze da bude dobar igrac, ali kad neko ima problem u glavi, to se najteze popravlja. Posto Zvezdina uprava prati komentare na netu i reaguje u odnosu na njih, to im je proslo. Mitrovic jeste potencijal, moze da igra moderan fudbal, samo da je malo odlucniji, ima malo vise samopouzdanja, i da nabaci malo mase.
h

haha

pre 6 meseci

Nema nista, Mitrovic ima samo brzinu dok Lucic nema nista, zalama samif sebe dok se potpuno ne pogubi. Mediji nas ubedjuju kako se Barsa interesuje za Mitrovica a oni imaju decu od 17, 18 godina koja imaju veci ulogu u Barsi nego nas talenat sa 21 u Zvezdi.
F

Forever Young

pre 6 meseci

Nisam znao da dobra igra upisuje bodove 🤔🤔🤔🤔🤔 Počeli smo da slavimo tesne poraze protiv top ekipa, počeli smo da slavimo dobre igre u porazima, počeli smo da slavimo 100postotne šanse u porazima, AJDE MALO ZA PROMENU DA SLAVIMO BODOVE.
x

xd

pre 6 meseci

Da slavimo bodove ?! Koje bodove ?! Bodova nema aloooo
F

Forever Young

pre 6 meseci

@xd. Koja si ti komedija, mislio sam da slavimo bodove tako što ćemo da ih osvajamo, jel treba da ti se nacrta.
a

ajde malo za promenu

pre 6 meseci

izadji napolje, ne razumes se u fudbal, ni ti ni tvoji istomisljenici. Kad znate bolje,izvol'te, preuzmite neki klub, vodite ga, trenirajte, osvajajte bodove. Ja cu da gledam Zvezdu i da navijam za sve ljude u njoj, pa makar je i ti vodio,sto sam siguran da bi bila propast. Zvezda napokon igra fidbal koji moze da se gleda. Neka su izgubili, bar su napadali, imali snage za to, navijao sam da daju gol iz sansi, kojih je bilo, za razliku od duuugogodisnjeg perioda ranije kad su se muke mucile sa raznim Tbilisijima i slicnima. Snove o evropskoj dominaciji Zvezde zadrzi za sebe, a ako to nisu snovi nego ocekivanja, potrazi i strucnu pomoc. Sportski pozdrav!
G

Gostgost

pre 6 meseci

Imali smo bodove, ali vam nije valjalo. Nema kukanja sad, sad je umetnicki dojam bitan, jer ste tako trazili
x

xd

pre 6 meseci

@Forever Young Čoveče vidiš da ne možemo da osvojimo bodove. Prošle sezone zadnji u LE ove u LŠ
к

кикоман

pre 6 meseci

људи не капирају да у фудбалу некад и можеш да играш добро и да изгубиш бодове. Ја сам задовољан пре свега што смо били конкуренти колико толико у свакој утакмици. Тек у петој утакмици нисмо дали гол, а највише смо шанси имали. Конкурентнос у Лиги Шампиона је један јако дуг и компликован процес. Јако су квалитетне све екипе малтене и нигде немаш гарантоване бодове. По мени је реми у БГ већи неуспех него овај пораз у Берну. Ако једна Бенфика, један Селтик, шампион Белгије имају нула или један бод као ми онда је јасно да се такве ствари дешавају невезано за уложен новац. За боље резултате потребно је да се десе ствари које не зависе од Црвене Звезде директно, а то је повећање квалитета домаћег првенства, да имамо барем 10-15 тешких утакмица, дерби, ТСЦ, Чука, Војводина, Ниш, Крагујевац, Пазар. Да се игра отвореније, да су терени бољи. Ово је сад наша реалност, ако је неко мислио да се са 10 милиона може купити пролаз из групе Лиге Шампиона тај неко је озбиљно нереалан.
B

Birokrata

pre 6 meseci

Ne vidim stvarno koga bi mogli da dovedemo za trenera a da donese neki napredak u evro takmicenjima.. za domacu ligu okej. I nemojte sad opet da pisete Milojevic i Stankovic , oni su dali sta su mogli, svoj maksimum i maksimum iz ekipe su izvukli, nista ne bi smo dobili njihovim dolaskom, pogotovo ne Stankovicevim. Dobro smo odigrali evro meceve u globalu, i u skladu sa mogucnostima ekipe koje su skromne ako gledamo realno..mozemo da zablistamo neki mec, ali u kontinuitetu da postizemo rezultate u LS to je naucna fantastika nazalost. LE je puna kapa, a LK prava mera za nasu ekipu.
3

3717

pre 6 meseci

Треба пробати Милијаша , или ће испасти невероватно добро или неће уопште , треба ризиковати па можда добити тренера за наредних пар година
@

@3717

pre 6 meseci

Ne mogu da kazem da sam ga pratio sta radi i kako mu ekipa igra.. ali verovatno je rano za tako nesto, steta bi bilo potrositi ga unapred, jer evo kakvi smo , nestrpljivi , hocemo sve sad i odmah, ulecemo u euforiju, samo preracunavamo kolko je ko placen i sta bi morao za te pare..i posle par losih utakmica terag dovodi sledeceg. reba da se naucimo strpljenju i nekad pretrpimo lose rzultate kratkorocno ako mozemo dugorocno da profitiramo.
n

nenadddd

pre 6 meseci

Pa ja ne verujem sta citam.....sta smo dobro odigrali,date velike pare,a onda pricamo skromna ekipa.....proslih sezona smo igrali dosta bolje sa igracima skromnih mogucnosti....ljudi bre protiv bojsa smo imali neke sanse zato sto su se posle 2 gola povukli i prepustili igru,ali vidim da sve utakmice LS svi pricaju o sansama.....kada se protivnici povuku ne treba im povreda,gol jer su vec dali 2 ili 3 zvezda kao nesto igra..ovo je bre uzas od igre UZASSSS !!!!
@

@nenadddd

pre 6 meseci

Evo da pojasnim: Date velike pare - ZA NASE USLOVE Skromna ekipa - ZA EVROPSKE USLOVE Za slucaj da nisi gledao utakmicu: Imali smo sanse na samom pocetku utakmice nismo dali golove i po dobrom starom fudbalskom pravilu usledila je kazna. A protiv Sitija i Lajpciga smo imali neke periode dobre igre koliko je to moguce, ne znam sta ocekivati protiv takvih ekipa pa nazivati igru uzasssss
G

Gostyyy

pre 6 meseci

U pravu je skroz