Obećanje Bojana Ostojića: Igraću koliko i Saša Ilić

Vreme čitanja: 1min | sre. 12.02.20. | 12:01

Iskusni štoper danas proslavio 36. rođendan

Štoper Partizana Bojan Ostojić napunio je danas 36 godina, ali kaže da posle zimskih priprema nikada toliko željno nije iščekivao nastavak sezone kao sada.

Partizan Superligu nastavlja u nedelju utakmicu protiv Radnika na svom stadionu, a svi u crno-belom taboru su kao zapete puške posle priprema. Posebno, iskusni štoper koji je u jeseni karijere pokazao da može da bude velike koristi Savu Miloševiću.
„Ja se zaista nikada nisam bolje osećao i bio u ovako dobroj formi. Kod mene sve izgleda ide unazad – smeh. Ako ovako nastavim i da me Bog sačuva od povreda doguraću kao Saša Ilić“, rekao je za klupski sajt Bojan Ostojić.

Izabrane vesti

Crno-beli su dobro delovali tokom pripremnog perioda, posebno na turniru u Dohi. I pored poraza ods Spartaka i Rostova, ekipa iz Humske je pokazala da može da nastavi uzlaznom linijom.
„Iskren da budem ne pamtim kad sam ovako željno čekao nastavak sezone. Mislim da smo se dobro pripremili i dobro odradili ovaj deo priprema u Turskoj i Kataru. Očekuje nas veliki posao do kraja prvenstva, ali mislim da ćemo mnogo bolje da igramo nego prošlu polusezonu“.

Partizan je konkurenciju u odbrani pojačao dovođenjem Uroša Vitasa.
Vitasa znam i kad je igrao u Radu. Reč je o dobrom igraču i odličnom momku. Iako nije imao kontinuitet utakmica, siguran sam da će dati sve od sebe i pomoći u daljem toku takmičenja na dva fronta. Tu smo da mu pomognemo“, dodao je Ostojić.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara