Borusija kaznila Sanča 100.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pon. 21.10.19. | 09:10

Pomilovanje pred put u Milano

Munjevito su čelnici Borusije iz Dortmunda apsolvirali „slučaj Džejdon Sančo“. Mladi Englez (19 godina), koga je trener Lusijan Favr izbacio iz tima za derbi sa imenjakom iz Menhengladbaha dobio je udarac po džepu, tamo gde fudbalere najviše boli. Sve zbog toga što se u nemačkom klubu pojaivo kasnije od predviđenog roka posle obaveza u reprezenatciji i mečeva sa Češkom i Bugarskom.

Taj gaf koštao je Sanča 100.000 evra, koliko su ga rukovodioci kaznili. Kažu Nemci da je to jedna od najvećih kazni kluba sa Vestfalena u istoriji. Veća od onih koje je svojevremenog zbog nediscipline plaćao Pjer Emerik Obamejan. Pride je Džejdon bio van tima za pomenutu utakmicu, pa je u subotnje jutro trenirao individualno, sa posebnim trenerom dodeljenim za tu priliku.

Izabrane vesti

Ipak, trener Favr i sportski direktor Mihael Cork svesni su kakav uticaj na ekipu ima Džejdon Sančo, zbog čega Bild uverava da će se nekadašnji član Mančester Sitija naći u sastav za gostovanje Interu i Milanu, u trećem kolu Lige šampiona. Pošto je dao četiri gola i zabeležio sedam asistencija jasno je koliko je dragocen za Borusiju, mada su Milioneri i bez njega savladali Menhengladbah pre dva dana (1:0).

Pogledajte novu epizodu serije Ekipizza...

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara