Golman Bornmuta Kepa Arizabalaga (©Reuters)
Golman Bornmuta Kepa Arizabalaga (©Reuters)

Bornmut i Univerzitatea Krajova u Mozzartu donose najveće kvote na svetu

Vreme čitanja: 2min | pon. 30.09.24. | 11:45

Nigde nećete naći veće

Kreće nova nedelja, a sa njom i novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su za danas pripremili dva velika iznenađenja, odabrali su dve utakmice na kojima će kvota u svakom trenutku biti najveća na planeti.

Reč je o kečevima na Bornmut protiv Sautemptona u poslednjem meču 6. kola Premijer lige i na Univerzitateu iz Krajove protiv Uniree Slobozije u šampionatu Rumunije. Te dve kvote nigde neće vredeti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Bornmut ima lepu priliku da se ovog ponedeljka probije do 11. pozicije engleskog šampionata, odnosno da preskoči Mančester Junajted na tabeli. U goste mu dolazi Sautempton, tim koji deli poslednju poziciju zajedno sa Vulverhemptonom. Sautempton ima samo jedan poen iz prvih pet mečeva, osvojio ga je u prošlom kolu tako što je odigrao 1:1 sa Ipsvičom. Bornmut je sakupio pet bodova, ali sve u prva tri kola. U poslednja dva je izgubio od Čelsija (0:1) i Liverpula (0:3). Poslednju takmičarsku utakmicu između Bornmuta i Sautemptona smo gledali u aprilu 2023. godine. Tada je Bornmut kao gost trijumfovao sa 1:0.

UNIVERZITATEA KRAJOVA - UNIREA SLOBOZIJA (PONEDELJAK, 20.00), KEC 1,45

U ozbiljnu rezultatsku krizu je upala Univerzitatea Krajova, vezala je četiri prvenstvene utakmice bez pobede (po dva remija i poraza). Zato je pala malo na tabeli, s tim da danas ima lepu šansu da priđe lideru Univerzitatei iz Kluža na samo tri boda zaostatka. U Krajovu dolazi novi prvoligaš Unirea iz Slobozije, jedan od glavnih kandidata za ispadanje. Mada, prvenstvo Rumunije je zasad izjednačeno, iako je Unirea 14. na tabeli, a Univerzitatea peta, razlika između ove dve ekipe je samo u pet poena. Unirea je poražena na poslednja dva meča, od Dinamo Bukurešta (0:1) i Rapida iz Bukurešta (1:2).

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara