Borjan se sprema za novi put u inostranstvo, forma se brusi sa Jorgačevićem

Vreme čitanja: 1min | sre. 17.07.24. | 14:00

Iskusni čuvar mreže bi ponovo mogao u Tursku

Davno je Milan Borjan ispunio sve profesionalne snove, rekli bi šaljivi da samo nije uspeo da pojede loptu u dresu Crvene zvezde. Možda su postojala očekivanja sa obe strane da Srbin iz Knina i završi karijeru u Ljutice Bogdana, ali su ovog leta, posle sedam plodonosnih godina, Milan Borjan i Crvena zvezda odlučili da stave tačku na saradnju. Uz obostrano poštovanje, mada je u tom odnosu bilo i padova po dolasku Baraka Bahara.

Pamtiće Milana Borjana kao najboljeg golmana u postbarijevskoj istoriji, čoveka čiji pipci su od Krasnodara do Kopenhagena pomogli crveno-belima da naprave evropski uzlet. Zvezda još prošle godine počela život bez dugogodišnjeg kapitena, a uskoro će i Milan Borjan krenuti u novu inostranu uvertiru.

Izabrane vesti

Želeo je Slovan iz Bratislave da ga zadrži u svojim redovima, ali pogled Milana Borjana je usmeren ka drugoj strani... Ne žuri za sada potencijalni reprezentativac Kanade sa izborom kluba. Trenutno formu održava sa bivšim reprezentativcem naše zemlje Bojanom Jorgačevićem na terenima u Zemunu.

Pominjao se Milan Borjan kao potencijalno pojačanje nekih klubova iz Mozzart Bet Superlige. Ali po svojoj prilici simbol Zvezdinih uspeha će ponovo u inostranstvo.Do prvog septembra ima dovoljno vremena da Milan Borjan izabere i usaglasi želje sa porodicom. Za sada je Turska jedna od opcija.



tagovi

Milan Borjan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara