Borjan iz duše: Neki ne znaju šta je Crvena zvezda

Vreme čitanja: 2min | sre. 27.11.19. | 00:09

Na ovakvim utakmicama ne igraš za pare, već srcem, poručuje golman Zvezde

Šestica od Bajerna otvorila je, izgleda, poput zemljotresa, neke napukline u svlačionici Crvene zvezde. Mnogo je puta Milan Borjan „vadio fleke“ u slabim partijama crveno-belih, ali večeras i pored nekoliko dobrih odbrana, nije mogao mnogo šta da učini pred Bajernovom armadom (6:0).

Osećao se golman Zvezde kao glineni golub tokom 90 minuta utakmice na Marakani, sa knedlom u grlu je pozdravio navijače i onda izašao pred novinare.

Izabrane vesti

I tada su pokuljale iz njega reči zbog kojih bi morali mnogi da se zamisle.
Dosta igrača u protekle dve godine je igralo za Zvezdu srcem. Sada dosta igrača ne zna šta je Crvena zvezda! Treba da se pogledamo u oči i vidimo da nismo za ovo takmičenje. Za mene je ovo mnogo teško. Žao mi je publike, ona zaslužuje mnogo više“, rekao je Borjan.

Osećala se gorčina iz svake reči zvezdinog golmana.
Mene mnogo goli, mnogo mi je teško. Na ovakvim utakmicama ne igraš za pare, već srcem, za ovu publiku. Treba da kažemo jedni drugima šta imamo u oči, van svlačionice i u njoj. Zvezda ovo ne zaslužuje“.

Da ne bude da Borjan prebacuje krivicu drugima...
Ja sam deo ovog tima, svi smo zajedno izgubili. Na svima je podjednaka odgovornost. Težak je poraz. Oni su „vanzemaljci“, a nas je možda uhvatio i strah“.

Bez obzira na sve, ima i kod Borjana mesta za optimizam.
Probaćemo u Grčkoj da vratimo veru, da pokažemo lepšu sliku. Pokušaćemo da protiv Olimpijakosa izborimo evropsko proleće“, obećao je Milan Borjan.

Foto: Starsport


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara