"Rade Krunić protiv OFK Beograda"
"Rade Krunić protiv OFK Beograda"

Bomba kraj Morave: Rade Krunić potpisao za Borac!

Vreme čitanja: 1min | pet. 30.01.15. | 16:53

Čačani prave tim za gornji dom Superlige

Rade Krunić protiv OFK BeogradaBorba za opstanak. Ili možda za Evropu? Borac iz Čačka očigledno ima više ambicije, a potezi uprave u januarskom prelaznom roku slute da su na dobrom putu. Poslednje i svakako najzvučnije pojačanje koje je stiglo na stadion kraj Morave jeste doskorašnji ofanzivni vezni Donjeg Srema Rade Krunić!

Podsetimo, Krunić je letos potpisao za Veronu, već dugo se dovodio u vezu sa Crvenom zvezdom, a poslednjih nedelja i sa Vojvodinom. Na kraju je ipak stigao u Čačak. Biogradija kakva govori sama za sebe smatra sportski direktor Zebri Slobodan Ilić.
"Oni koji prate fudbalska zbivanja upoznati su dobro sa kojim je klubovima je vezivano ime Rada Krunića u ovom prelaznom roku. Dobili smo sjajnog mladog igrača koji tek treba da iskaže svoj raskošni potencijal i talenat. Dolazak Krunića u naš klub pokazuje da Borac ima veliku težinu kao klub. Sa njim polako, ali sigurno kompletiramo igrački kadar za koga verujemo da će biti pravo osveženje u superligi narednog proleća. Nema nikako mesta bilo kakvoj euforiji. Nastavljamo sa radom, stvaranjem prave pobedničke atmosfere koja treba da vodi cilju, a to je opstanak u eliti", vidno zadovoljan komentariše Ilić za klupski sajt.

Izabrane vesti

Krunić se već stavio na raspolaganje šefu struke Bogiću Bogićeviću, koji je ovog januara na poklon od uprave već dobio  još jednog bivšeg igrača Srema Đura Zeca, defanzivca Javora Ivana Josovića, nekada velikog talenta Crvene zvezde Ognjena Ožegovića, te vezistu iz Gane Majkl Taviju.

(FOTO: Star Sport)


tagovi

SuperligaSrbijaSlobodan IlićRade KrunićEvropaBorac Čačak

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara