BOMBA IZ ŠPANIJE: Lionel Mesi 1. jula postaje igrač Barselone

Vreme čitanja: 1min | uto. 04.10.22. | 17:17

Ekskluzivu objavila novinarka iz Argentine

Šuškalo se, pričalo još otkako je nevoljno otišao iz Barselone, da Lionel Mesi samo čeka da se vrati.

Pričao je i Đoan Laporta da će učiniti sve da legendarnog Argentinca vrati u svoju kuću, da još jednom obuče dres katalonskog giganta.

Izabrane vesti

Pričalo se, a sada je – dogovoreno! Kako tvrdi Veronika Brunati, novinarka jedne argentinske televizije, Lionel Mesi će 1. jula 2023. godine ponovo postati fudbaler Barselone!

Više detalja od te jedne rečenice nema, ali da li je uopšte potrebna? Najveći fudbaler današnjice, po mnogima i najbolji svih vremena, posle dvogodišnjeg „egzila“ u Parizu, vraća se na Nou Kamp. Tamo gde je fudbalski prohodao, stasao, osvojio sve što je mogao, dotakao zvezde, postao ikona Mesi se vraća da privede karijeru kraju.

I taj transfer će biti bez obeštećenja, jer Argentincu u junu sledeće godine ističe ugovor sa Pari Sen Žermenom. Sada je jasno, a valjda je bilo i ranije, da Lionel neće ostati u Gradu svetlosti posle druge sezone, pošto u tom klubu ništa nije posloženo onako kako se njemu sviđa.

Očigledno da je Mesi odlučio da i pitanje gde će nastaviti karijeru posle juna reši već sada, pre Svetskog prvenstva u Kataru, da mirne glave ode po jedini veliki trofej koji mu nedostaje u karijeri.


tagovi

Lionel MesiBarselonaPrimera

Obaveštavaj me

Barselona

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara