Boka tukla LDU, Ekvadorci joj isključili vodu posle utakmice

Vreme čitanja: 1min | čet. 22.08.19. | 10:56

Danijele De Rosi je presedeo meč na klupi, domaćin dobio dva crvena kartona. Flamengo bolji od Internasionala

Uzbudljiv duel u prvoj utakmici četvrtfinala Kopa Libertadores! Boka Juniors sinoć je u Kitu razbila ekvadorskog velikana LDU sa 3:0 (1:0) i tako je doslovno završila posao oko plasmana u polufinale Kopa Libertadores. Danijele De Rosi je meč presedeo na klupi.

Videlo se odmah da je Boka jači tim, a dokaz je došao u 11. minutu kada je Abila istrčao ispred golmana LDU-a i lagano rešio situaciju postigavši gol posle driblanja golmana.

Izabrane vesti

Tako je bilo i na poluvremenu, a važan detalj bio je u nadoknadi prvog poluvremena kada je Orehuela dobio direktan crveni karton i to je otvorilo šansu Boki da dođe do ubedljivijeg rezultata.

Argentinci su do drugo gola došli u 47. minutu preko Rejnosoa, a potom je i Minda dobio direktan crveni karton pa je domaćin ostao sa dva igrača manje. Da zlo bude veće po Ekvadorce, treći gol Boke došao je kao posledica autogola Kaiseda. Užasna utakmica za LDU, ali domaćin je našao način da se osveti.

Zanimljiv detalj dogodio se posle utakmice kada su domaćini isključili vodu u svlačionici i fudbaleri Boke nisu imali priliku da se istuširaju po završetku naporenog meča.

Ovaj potez je svakako nešto što se ne viđa tako često...

U drugoj utakmici dana Flamengo je nadigrao Internasional sa 2:0 i takođe napravio veliki korak ka polufinalu Kopa Libertadores.


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara