(©Starsport)
(©Starsport)

Bojan Kovačević još četiri godine u Čukaričkom

Vreme čitanja: 1min | ned. 17.07.22. | 12:47

Jedan od traženijih domaćih štopera veran Brđanima

Tražili su mnogi Bojana Kovačevića, dolazili su skauti brojnih klubova sa Zapada da ga gledaju, ali on će i dalje, još neko vreme, nositi dres Čukaričkog.

Ako se bude gledalo po ugovoru, Kovačević će biti još četiri sezone član Brđana, jer je danas na toliki rok potpisao produžetak saradnje sa klubom sa Banovog brda.

Izabrane vesti

Momak iz Užica je pre samo godinu dana bio član kadetske selekcije belo-crnih (rođen 2004. godine), a danas je potpisao ugovor do 2025. godine.

„U Čukaričkom sam stekao afirmaciju, dobio sam priliku da debitujem u prvom timu još kao kadet, što je retka privilegija. Drago mi je da u klubu imaju poverenja u mene, trudiću se da to opravdam na svakom treningu, da iskoristim svaku šansu koja mi bude ukazana. Na obostrano zadovoljstvo smo potpisali novi ugovor, verujem da ću se zadržati u Čukaričkom, da ću se ustaliti u prvom timu“, rekao je Kovačević za klupski sajt.

A, od ovog leta je konkurencija za dva mesta u timu u centralnom delu odbrane još žešća nego lani.

Jasno mi je kakva je konkurencija na poziciji štopera, mogu mnogo da naučim od daleko iskusnijih Puškarića, Vujadinovića, Šapića, tu je i godinama meni bliži Drezgić, takođe vrlo kvalitetan igrač. Opet, igramo na tri fronta, biće prilike za sve, a na nama je da se potrudimo da što duže ostanemo u Evropi“, rekao je Kovačević.



tagovi

ČukaričkiBojan KovačevićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara