Bode/Glimt sve jači: Stiže slovački bek, dao je gol Partizanu

Vreme čitanja: 1min | ned. 18.08.24. | 16:33

Veruju u Norveškoj da će transfer člana Slavije iz Praga Mihaela Tomiča biti kompletiran do sutra

Dvomeč sa Crvenom zvezdom Bode/Glimt očigledno doživljava kao ozbiljno šansu da ispiše istoriju i prvi put se plasira u Ligu šampiona. Vratili su dugogodišnjeg najboljeg igrača kluba Filipa Zinkernagela, a do kraja dana šampion Norveške mogao bi da dobija još jedno pojačanje.

Prema pisanju lokalnih medija Bode Glint je sa praškom Slavijom postigao dogovor o kupovini desnog beka Mihaela Tomiča. Reč je o ikusnom igraču, koji iza sebe ima tri nastupa za selekciju Slovačke. Poznat je i ovdašnjoj široj javnosti. Kao igrač Slovacka dao je gol Partizanu u grupnoj fazi Lige Konferencija, za beogradskih 1:1. Te 2022. godine Tomič je igrao najbolji fudbal karijere, bio je jedan od najboljih igrača Slovacka.

Izabrane vesti

Utorak, 21.00: (1,70) Bode Glimt (3,70) Crvena zvezda (5,10)

Zaslužio je i transfer u prašku Slaviju. Međutim, u češkom velikanu nije mogao da se izbori za minute. Slavija ga je prvo pozajmila Mladi Boleslav, da bi sada odlučila da ga proda Bodou.

Morali su da reaguju u šampionu Norveške i dovedu još jednog desnog beka. Prva opcija Kjetila Knutsena, Bris Vemobngomo je povređen i ne zna se kada će ponovo biti spreman za najveće napore. Njegova alternativa Frederik Sjovold igra promenljivo i stručni štab Bodea nije u potpunosti zadovoljan njegovim partijama.

Očekuje se da Tomič potpiše ugovor sa Bodom već u ponedeljak ujutru i možda bude registrovan za duel protiv Crvene zvezde. Teško je, ipak, očekivati da će se naći u startnoj postavi.


tagovi

Bode Glimt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara