©Reuters
©Reuters

Bode vraća heroja svoje publike, htela ga je Zvezda pre četiri godine

Vreme čitanja: 1min | sub. 17.08.24. | 14:16

Norveški šampion radi na angažovanju Filipa Zinkernagela, koji je pre četiri godine bio najbolji strelac tamošnjeg šampionata

Bode se sa svojim igračima rastaje u pozitivnom tonu i dobrom raspoloženju, a regovan povratak nekadašnjih igrača može se smatrati delom klupske politike. Kako piše portal VG, norveški šampion intenzivno radi na povratku Filipa Zinkernagela, koji je svojevremeno bio najbolji strelac ekipe.

Zinkernagel je prvi put u Bodeu bio između 2018. i 2020. godine, a neposredno pred zimski prelazni rok 2021. godine želela ga je upravo Crvena zvezda, sa kojom će norveški tim odmeriti snage u plej-ofu za Ligu šampiona (utorak, 21.00).

Izabrane vesti

Tadašnja Zvezdina konkurencija bili su Seltik, Anderleht, turski velikani, pričalo se o interesovanju Atalante i Fjorentine... Na kraju, najbolji strelac norveškog prvenstva je kao slobodan igrač otišao u engleski Votford.

Utorak, 21.00: (1,70) Bode Glimt (3,70) Crvena zvezda (5,10)

Ipak, nigde više nije bio raspucan kao u Bodeu, igrao je i za Notingem Forest, Olumpijakos i Standard, a trenutno je u Brižu. Bode želi Danca na pozajmicu, mada su Belgijaci pre za prodaju. Iskusni igrač je ušao u poslednju godinu ugovora sa šampionom Belgije.

Bode bi želeo igrača da dobije pred mečeve sa Crvenom zvezdom, ali neće previše žuriti, s obzirom da je ekipa Kjetila Knutsena u vrlo dobroj formi. Ubedljivo je prva u prvenstvu, a demolirala je i Jagjeloniju u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona. Ipak, videćemo kako će izgledati u dvomeču sa sastavom Vladana Milojevića.


tagovi

Filip SinkernagelLetnji prelazni rok 2024Bode Glimt

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara