Zvonimir Boban i Zlatan Ibrahimović (©Reuters)
Zvonimir Boban i Zlatan Ibrahimović (©Reuters)

Boban se vraća u Milano?

Vreme čitanja: 2min | uto. 22.09.20. | 14:15

U toku su pregovori o pomirenju

U Italiji Zoro, u Hrvatskoj kapetan, tek Zvonimir Boban je za sportskog života postao živa legenda, što u dresu reprezentacija, što Milana.

Redak majstor organizacije na terenu postao je, nakon karijere jedan od vodećih mislilaca modernog fudbala, a kao takav često ume da uputi, ne štedimice kritike na razne adrese. Ali kada je sa moćne funkcije bizarnog naziva, glavnog oficira fudbala u Milanu pre šest meseci javno prozvao predsednika zbog politike kluba, to jest tajnih pregovora sa Ralfom Ragnikom, morao je i da plati. I to u otkazu koji mu je dodelio lično prozvani, Ivan Gazidis.

Izabrane vesti

Ovaj je na to odmah uzvratio tužbom zbog neopravdanog prekida radnog odnosa koja se vuče po italijanskim, po sporosti poznatim sudovima, i tako dodatno otežao odnose sa klubom u kojem je stekao svetsku slavu. Ali, kako javlja rimska Republika, to bi moglo da se promeni za 180 stepeni, jer su Rosoneri i popularni Zvone započeli pregovore o pomirenju, ali i o njegovom povratku na San Siro. Navodno, posebno ga se uželeo Paolo Maldini, nekadašnji saborac, a sada tehnički direktor Milana.

Pošto Ragnik na kraju nije došao na San Siro, a bilo je pitanje da li bi u slučaju da jeste pored trenerskog preuzeo i ulogu koju je vršio Boban, te je ovaj tada tako i reagovao ne bi li spasao poziciju, u suštini nema većih prepreka za povratak.



tagovi

Zvonimir BobanIvan Gazidis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara