Cedevita Olimpija sprema dobro poznato pojačanje za sledeću sezonu

Vreme čitanja: 1min | sre. 15.04.20. | 17:04

U pitanju je Džordan Morgan koji je već nosio dres tima iz Ljubljane

I dok čekamo da vidimo kakav će biti epilog ove sezone u ABA ligi, Cedevita Olimpija posle rastanka sa nekoliko igrača već sprema pojačanje za narednu sezonu. Kako pišu brojni turski mediji, slovenački tim je kontaktirao Džordana Morgana, igrača Karšijake.

On je vrlo dobro poznato lice u Ljubljani s obzirom da je već nosio dres Olimpije u sezoni 2017/2018. I bio bi prilično pojačanje za Cedevita Olimpiju.

Izabrane vesti

Kako ističu turski mediji, Cedevita je zainteresovana za Morgana koji još čeka odluke i da vidi šta će biti sa turskim šampionatom zbog virusa korona.

Ističe se da je Cedevita stupila već u kontakt sa Morganom, koji na sve to ima i slovenački pasoš i igrao je za reprezntaciju Slovenije što je jako bitan faktor u celoj priči.

Morgan ima pravo da izađe iz ugovora sa Karšijakom za narednu sezonu koja mu je opciona, a ima pravo i klub da prekine saradnju. Kakogod, ako Morgan bude odlučio da želi da zaigra za Cedevitu, tu neće biti problema u vidu rastanka sa Karšijakom, pišu turski mediji.

Podsetimo, Zmajevi su dali "voljno" Maiku Cirbesu, Filipu Krušlinu i Andriji Stipanoviću, dok dres Cedevita Olimpije više neće nositi ni Domen Bratož i Dominik Artis, koji su se sastavu priključili tokom januara.

Eto, sada je došao red i da se razmišlja o pojačanjima. A Cedevita se setila Morgana, košarkaša koji igra na pozicijama četiri i pet.

FOTO: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara