Romelu Lukaku i Nikola Milenković (©AFP)
Romelu Lukaku i Nikola Milenković (©AFP)

Bleki Milenković ide u Englesku, opcije i Liverpul i Junajted?

Vreme čitanja: 1min | čet. 18.02.21. | 15:40

Viola svakako neće zaraditi koliko je mislila

Zimus su insistirali na sumi od oko 40.000.000 evra, nije im bilo dovoljno ni Milanovih 25.000. Čekali su u Fjorentini da se u trku uključe Juventus i Inter nadajući se da će zaraditi ogroman novac na prodaji Nikole Milenkovića. Sad je međutim već jasno da se to neće desiti, jer će ovog leta biti prinuđeni da ga prodaju za manje pare pošto mu 2022. ističe ugovor. Mediji iz Firence pišu: Milenković izvesno ide na kraju sezone i sva je prilika u Premijer ligu.

Pominju se čak i imena dva najveća tamošnja kluba: ni manje ni više Mančester junajted i Liverpul. Mada ovde treba biti oprezan, jer u februaru sve izgleda moguće, a kad dođe vreme da se pare tresnu na sto onda ume da bude i problema.

Izabrane vesti

Međutim, činjenica je da će Milenković biti jedan od atraktivnijih štopera na tržištu. I zbog kvaliteta i zbog godina, a i zbog cene, jer Viola će sada morati da prihvati kompromis. Štaviše, lokalni izvore navodi da se na stadionu “Artemio Franki” nadaju da će za Milenkovića i Hermana Pecelu zbirno izvući do 50.000.000 evra, ali su svesni da će verovatno morati da se zadovolje i sa 40.000.000.

Nek i većina ode na Milenkovića, vraćamo se na onih 25.000.000 do 30.000.000 evra, ako i toliko. A to je za kvalitetnog štopera dobra cena, čak i u vreme korone.


tagovi

letnji prelazni rok 2021Nikola Milenković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara