Bleki kapiten Srbije, još dvojica se vratila u klubove

Vreme čitanja: 1min | sre. 04.09.24. | 18:04

Milenković će nositi kapitensku traku protiv Španije i Danske

U odsustvu novog kapitena Srbije, Aleksandra Mitrovića, koji se zbog povrede nije stavio na raspolaganje selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, kapitensku traku Orlova u mečevima sa Španijom (5. septembar) i Danskom (8. septembar) nosiće Nikola Milenković.

To je na konferenciji za medije uoči sutrašnjeg okršaja sa Crvenom furiom otkrio Dragan Stojković, uz jednostavno obrazloženje da se radi o igraču sa najviše nastupa (56) u dresu sa državnim gromom od igrača koji su trenutno tu. Zamenik kapitena biće prvi golman reprezentacije, Predrag Rajković, koji do sada ima 35 mečeva za reprezentaciju.

Izabrane vesti

Stojković je takođe obelodanio da su još dvojica igrača napustila reprezentaciju, a u pitanju su Miloš Veljković i Nemanja Maksimović, koji zbog povreda nisu mogućnosti da pomognu reprezentativnim saigračima.

"Ustanovljeno je da Veljković i Maksimović neće biti u konkurenciji za meče i dobili su dozvolu da se vrate na lečenje u svoje klubove", poručio je selektor Orlova.

Zbog povreda su već otkazali Aleksandar Mitrović i Sergej Milinković Savić, dok zbog privatnih problema nema Dušana Vlahovića.

Najveća neizvesnost vlada oko Alekse Terzića, od čije povrede zavisi i način na koji će Srbija igrati protiv Španije.

"Zavisi puno od Terzića da li ćemo igrati sa trojicom u zadnjoj liniji ili ćemo promeniti na četvoricu", poručio je Stojković.



tagovi

Nikola MilenkovićDragan Stojković PiksiPredrag Rajković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara