NAJAVA DANA (nedelja, 19. april): Lopta se okreće i u Tajvanu

Vreme čitanja: 3min | ned. 19.04.20. | 08:35

Pogledajte šta je sve danas na meniju od sportskih događaja

CSKA POMIR DUŠANBE – LOKOMOTIV PAMIR, 14.00
(Fudbal, Tadžikistan 1)

CSKA nije dobro počeo sezonu i već je upisao dva poraza, dok je Lokomotiva uzela četiri boda iz dva kola. Ovi timovi se nikada nisu sreli na terenu CSKA u zvaničnim mečevima.

Izabrane vesti

ISTKLOL DUŠANBE – KATLON, 16.00
(Fudbal, Tadžikistan 1)

Okršaj dva najbolje plasirana tima u šampionatu. Oba tima imaju po dve pobede na startu sezone, s tim što je Istiklol postigao devet golova, dok je mreža mirovala. Katlon daje, ali i prima golove. Istiklol je generalno u seriji od četiri pobede kod kuće i svaki put dao bi tačno dva gola. U poslednjem susretu ovih timova na istom terenu rezultat je glasio 2:2, čime je Katlon prvi put remizirao posle skoro 10 godina.

HANG JUEN – TAJČUNG, 10.00
(Fudbal, Tajvan 1)

Hang Juen igra drugu utakmicu zaredom pred svojom publikom posle ubedljive pobede na startu sezone (4:0). Tajčung je takođe slavio, ali daleko skromnije. Hang Juen ima niz od sedam pobeda i u svakom meču padalo je bar po tri gola, a čak četiri puta padalo je bar po pet pogodaka.

MING ČUAN – NTUS, 10.00
(Fudbal, Tajvan 1)

Ming Čuan je dozvolio četiri komada već na startu sezone, dok je NTUS doživeo poraz od Tajčunga (1:2). NTUS je u seriji od šest poraza uz samo dva postignuta gola. Doduše, Ming Čuan u prethodnih dvanaest utakmica ima samo jednu pobedu i dva remija.

TAJPEJ TATUNG – RED LAJONS, 10.00
(Fudbal, Tajvan 1)

I jedni i drugi su počeli sezonu s porazom. Tajpej se dobro držao protiv Tajpauera u meču sa pet golova (3:2), dok je Red Lajons doživeo debakl od Hang Juena (0:4). U prethodna tri gostovanja na stadonu Tajpeja Red Lajons je samo jednom zatresao mrežu. Pre šest meseci Tatung je slavio sa čak 7:0!

TAJVAN STIL – TAJPAUER, 10.00
(Fudbal, Tajvan 1)

Oba tima ostvarila su pobede na startu sezone i u oba meča bilo je kiše golova – Tajpauer je slavio sa 3:2, a Tajvan Stil sa 4:2. Tajpauer je slavio u prethodna tri međusobna okršaja protiv Tajvan Stila, dva puta bilo je po 1:0, a u okršaju između ta dva rezultat je glasio 4:3! Tajvan dugo nije slavio protiv Tajpauera kao domaćin...

ALTIN ASIR – K. ASGABAT, 14.00
(Fudbal, Turkmenistan 1)

Kopetdag je posle remija na otvaranju sezone slavio u dva prethodna kola, oba puta sa po 1:0. Altin je odigrao utakmicu manje, ali je u prošlom kolu slavio sa 2:0. U poslednje četiri godine Altin je odneo pobedu nad Kopetdagom svaki put! I to samo jednom je bilo manje od tri postignuta gola, a uglavnom je bilo i više od toga...

KVINSI KRU – TANDER PREDATOR, 22.00
(E-Sport, Dota 2)

Kvinsi Kru dominira od početka nove sezone i vezao je četiri pobede u Pro Seriji. Tanderi su šarenog učinka i imaju skor 3-2 iz pet mečeva. Ovi timovi se dosad nisu sastajali. Zanimljivo, Kvinsi je dozvoljavao “set“ protivnicima u dva od četiri meča...

INVIKTUS GEJMING – NJUBI, 13.00
(E-Sport, Dota 2)

Njubi je novu sezonu otvorio s dva poraza, dok je Inviktus polovičnog učinka, ali iz četiri odigrana meča. Zanimljivo, Inviktus u ovaj meč ulazi posle poraza od PSŽ, dok je Njubi slavio, ali u drugom takmičenju. U prethodna četiri duela ovih timova naizmenično su se nosile pobede, a poslednji put slavio je Inviktus, pre nešto više od nedelju dana.

ROKS – GEMBIT ESPORTS, 15.00
(E-Sport, LOL)

Gembit u poslednjih pet mečeva ima tri poraza, dok je Roks u duelu pre ovog doživeo poraz, ali ništa od toga nije uticalo da se ovi timovi ne nađu u polufinalu. Poslednja dva međusobna duela dobio je Roks, oba su se dogodila u poslednjih mesec dana.

Foto: Shutterstock


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara