Milan Spremo u dresu Napretka (©Starsport)
Milan Spremo u dresu Napretka (©Starsport)

Bivši bek Vojvodine, Javora i Napretka u potrazi za novim klubom

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.24. | 14:18

Milan Spremo nije dobio od Visle Plok produžetak saradnje i 30. juna postaje slobodan igrač

Nije mali broj srpskih fudbalera koji će ovog leta morati da pronađu novi angažman, a jedan od njih je i nekadašnji omladinac Vojvodine Milan Spremo. Ovaj 29-godišnji levi bek nije dobio novi ugovor od Visle Plock, pa će 30. juna i zvanično napustiti poljskog drugoligaša.

To je potvrđeno i na sajtu kluba iz Plocka. Očekivano, s obzirom na to da Spremo nije odigrao nijedan meč tokom prolećne polusezone.

Izabrane vesti

On je došao u Vislu prošlog leta iz LSK Lođa, a na početku sezone je bio standardan. Tokom jeseni je odigrao 14 utakmica, uglavnom kao starter, i zabeležio je dve asistencije. Međutim, tokom sezone je došlo do smene na klupi Visle, Mareka Saganovskog je zamenio Darijuš Zurav, koji nije računao na Sprema.

Zato, čekao se samo kraj sezone, pa da se dve strane i zvanično rastanu. Visla je na kraju sezonu okončala na sedmoj poziciji, poraz od Resovije (1:2) u poslednjem kolu ju je koštao plasmana u baraž za promociju u Ekstraklasu.

Spremo je karijeru počeo u Vojvodini, a kasnije je igrao za Celje, Javor, OFK Bačku, uzbekistanski Kokand, Napredak iz Kruševca i Borac iz Banjaluke, a u februaru 2023. godine je stigao u LKS Lođ. Sa Vojvodinom je 2014. godine osvojio Kup Srbije, a najveći trag je ostavio u dresu Napretka, za koji je odigrao 97 mečeva, postigao dva gola i upisao četiri asistencije.



tagovi

Milan SpremoVisla PlockPoljska 2

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara