Bili Gilmur (©Reuters)
Bili Gilmur (©Reuters)

Bitka za Bilija Gilmora: Čelsi ga šalje na pozajmicu, u trci dva kluba

Vreme čitanja: 1min | sre. 23.06.21. | 12:10

Mladi Škot čeka odluku Plavaca

Nije imao sreće Bili Gilmor na tekućem Evropskom prvenstvu. Zbog korone nije mogao da pomogne saigračima u odlučujućem duelu za Škotsku protiv Hrvatske. Pitanje je da li bi 20-godišnji centralni vezista nešto promenio, ali posle sjajne partije u remiju sa Englezima (0:0), u kom je proglašen za igrača utakmice, imaju Škoti pravo da se pitaju "šta bi bilo kad bi bilo".

Momak koji je 11. juna zakoračio u treću deceniju života potencijal je široj javnosti pokazao tokom prošle sezone kroz 12 nastupa za Čelsi. Ipak, zbog žestoke konkurencije u redovima evropskog prvaka, Plavci su rešili da ga za sledeću sezonu pošalju na pozajmicu, kako bi više igrao i stekao iskustvo.

Izabrane vesti

KVOTE ZA MEČEVE EVROPSKOG PRVENSTVA

Po pisanju engleskih medija, u trci da dobiju mladog fudbalera su dva kluba: povratnik u Premijer ligu Norič i portugalska kolonija Vulverhempton.

Videćemo šta će odlučiti na Stamford Bridžu, da li je za Gilmora, koji je pre dolaska u London bio đak Rendžersa, bolje da se razvija pod komandom Nemca Danijela Farkea u Noriču ili pod Portugalcem Brunom Lažom u Vulvsima.


tagovi

Bili Gilmorletnji prelazni rok 2021ČelsiVulverhempton

Obaveštavaj me

Čelsi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara